FENG-SHUI

Influenţele lunii APRILIE 2021

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
Share:
by AMdaebak | 1 aprilie 2021 | Sursă Foto: WOFS
A
cest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!
Luna solară care debutează în data de 5 aprilie 2021 şi se va încheia în data de 5 mai 2021 este lună de DRAGON sub patronajul elementului apă yang. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Dintre toate stelele, această energie poate provoca cele mai multe dureri de cap, dureri de inimă, stres, nervi, suferinţe, depresii. Este foarte important să evitaţi situaţiile conflictuale pentru că altfel nu veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit nicio activitate. Atenţie pentru că există riscul să stricaţi relaţiile cu familia, prietenii, colegii, şefii etc. Toate casele/ spaţiile de lucru sunt afectate de energia stelei lunare 3 în această lună, de aceea se recomandă amplasarea unui bol cu mere roşii în centrul casei pentru a ţine sub control energiile de ceartă. Pot să apară cadouri neaşteptate în această lună!
 
Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):
 
TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA
 
ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
 
Zile favorabile: 3, 6, 11, 15, 20. 22, 23, 25, 26, 27 aprilie 2021  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna APRILIE 2021.
 
AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2021, anul Bivolului!
 
AICI  găsiţi informaţiile despre constelaţii LUNAR MANSION!
 
 
INFORMAŢIILE pentru ANUL 2021, anul „BIVOLULUI care merge pe şosea” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2021”.
 
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!
 
Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în APRILIE 2021 sunt: Luna Nouă – 12.04.2021, ora 05:30 (ora României); Luna Plină: 27.04.2021, ora 06:30 (ora României).
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru
 
În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birourisau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare sector, conform maestrei Lillian Too:
 
Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Dintre toate stelele, această energie poate provoca cele mai multe dureri de cap, dureri de inimă, stres, nervi, suferinţe, depresii. Este foarte important să evitaţi situaţiile conflictuale pentru că altfel nu veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit nicio activitate. Atenţie pentru că există riscul să stricaţii relaţiile cu familia, prietenii, colegii, şefii etc. Toate casele/ spaţiile de lucru sunt afectate de energia stelei lunare 3 în această lună, de aceea se recomandă amplasarea unui bol cu mere roşii în centrul casei pentru a ţine sub control energiile de ceartă. Pot să apară cadouri neaşteptate în această lună!
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8, suma lui 10. Rezidenţii acestui sector au şanse mari de a obține succes financiar în acumularea de proprietăți și active. Această combinație poate aduce foarte multe oportunități de a vă creşte veniturile și norocul în carieră. Nu uitaţi de energia stelei anuale 2, încă vă poate afecta din punct de vedere al sănătăţii – este foarte important să amplasaţi remedii pentru protecţia sănătăţii în dormitor.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Această energie lunară este multiplicată de energia stelei anuale 9, ceea ce înseamnă că pot să apară persoane influente, mentori în viaţa rezidenţilor acestui sector. De asemenea această combinaţie poate să aducă oportunităţi în afaceri, cadouri şi câştiguri financiare neaşteptate, avansare în carieră etc. Cu toate acestea există şi o atenţionare – această combinaţie între steaua anuală şi cea lunară poate să predispună şi spre îmbolnăviri şi discuţii contradictorii între generaţii.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. O lună excelentă pentru domeniul academic și creativitatea artistică. De asemenea, poate aduce recunoaștere profesională și promovare. Cei ale căror birouri sunt situate în sectorul de Est sunt cei mai favorizaţi în această lună. Scriitorii/ elevii/ studenții care se pregătesc pentru examene beneficiază foarte mult de această combinație de stele. De asemenea pot să apară oportunități pentru persoanele singure care sunt în căutarea unei relaţii stabile. NU amplasați niciun element care reprezintă apa în acest sector luna aceasta, deoarece acest aspect poate predispune spre infidelități în căsătorii/ cupluri.
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Rezidenţii acestui sector trebuie să aibă grijă suplimentară de sănătatea lor deoarece combinaţia între steaua anuală 5 şi steaua lunară 2 este foarte periculoasă. Există, de asemenea, predispoziţii spre pierderea banilor. Dacă simţiţi că ceva nu este în regulă, consultați un medic imediat, luați medicamente/ vitamine, odihniți-vă etc. Cei care au dormitoarele sau orientarea casei pe direcţia sectorului Sud-Est sunt cei mai afectaţi în această lună!
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Rezidenţii acestui sector pot avea parte de  dezamăgiri din cauza prietenilor sau a persoanelor în care aveau foarte mare încredere. Evitați să amplasaţi în acest sector obiecte ascuţite – predispoziţie spre răniri cauzate de obiecte metalice. Combinaţia între steaua anuală 1 şi steaua lunară 7 poate să provoace competiție acerbă și bârfe la locul de muncă.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Din păcate această stea lunară nu face decât să multiplice energia stelei anuale 3. Rezidenţii acestui sector pot fi foarte afectaţi în această lună de energia certurilor. Se pot simţi stresaţi, nervoşi, furioşi şi gata să riposteze. Este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în acest sector pentru a diminua efectele acestei energii de ceartă. Încercaţi să nu petreceţi prea mult timp în sectorul de Sud-Vest al casei/ spaţiului de lucru. Există predispoziţii şi spre probleme cu legea și riscul de a fi intentate proceduri judiciare împotriva voastră. Dacă sunteți deja implicat într-un proces, nu prea există şanse de câştig în această lună.
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Dacă aveţi direcţia de orientare a casei pe Vest, vă este recomandat să amânaţi deciziile de afaceri sau semnarea de contracte. Remediul Pagoda celor 5 elemente este cel mai indicat simbol pentru a neutraliza impactul energiei lui 5 Galben. Această energie poate să predispună şi spre îmbolnăviri, care să afecteze în principal plămânii sau nasul. Puneţi planul sănătăţii pe primul loc. Persoanele vulnerabile ar trebui să evite acest sector în următoarea lună.
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Această energie lunară favorizează în special elevii, studenții, dar şi persoanele care învață o nouă specializare. De asemenea, poate aduce romantism, dar mai mult aventuri trecătoare, nu o relaţie stabilă. Cei singuri sunt sfătuiţi să nu se grăbească să ia o decizie cu privire la o relaţie sentimentală! Cei căsătoriți sau într-un cuplu stabil sunt predispuşi spre infidelitate – există riscul apariţiei unei terţe persoane. Piatra de ametist poate să fie un remediu foarte bun pentru protecţia relaţiei!
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti
 
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Următoarea perioadă este foarte favorabilă, deoarece se formează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8 – suma lui 10. Atenţie – lună de aliat, zodia Dragon! Este poate una din cele mai norocoase luni din acest an pentru nativii Şobolan. Carieră – Această lună este foarte favorabilă pentru a vă îmbunătăţi relaţiile la locul de muncă. De asemenea vă puteţi face remarcaţi de persoanele potrivite, mai ales atunci când vă exprimaţi părerile, ideile, propunerile. Este recomandat să lucraţi în echipă pentru că în acest mod vă puteţi cunoaşte colegii mult mai bine, iar superiorii să vă remarce abilităţile de lider. Afaceri – O lună foarte bună pentru a pune în aplicare ideile noi sau planurile la care aţi lucrat în ultima vreme. De asemenea puteţi să vă gândiţi la o lansare de produse sau servicii noi. Acum este momentul deoarece beneficiaţi de energii foarte auspicioase. Este recomandat să aveţi încredere în intuiţie pentru că veţi lua cele mai bune decizii. Relaţii – O perioadă foarte favorabilă din punct de vedere sentimental, mai ales pentru persoanele singure sau cei care sunt la început de relaţie. Totul este să vă exprimaţi în mod deschis sentimentele pentru că veţi avea parte de o surpriză foarte frumoasă din partea partenerului. Educaţie – Din punct de vedere academic, este o lună foarte favorabilă. Totul este să menţineţi un echilibru între ceea ce aveţi de făcut pentru şcoală şi timpul liber. Nu uitaţi că energia bolii este prezentă pe tot parcursul anului, acest aspect însemnând faptul că aveţi nevoie de odihnă, dietă corespunzătoare – echilibru.
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este cu atât mai favorabil, cu cât această energie lunară este multiplicată de energia stelei anuale 9. În următoarea perioadă pot să apară în viaţa voastră persoane influente, mentori etc. Carieră – La locul de muncă vă bucuraţi de foarte multă popularitate atât în rândul colegilor, cât şi a superiorilor. Vă faceţi remarcaţi, toate lumea va dori să lucreze cu voi în echipă. Relaţiile profesionale vor juca un rol foarte important, de aceea este recomandat să aveţi o colaborare armonioasă cu cei din jur. Prieteniile/ conexiunile pe care le faceţi în următoarea perioadă vor deveni „arma secretă” a voastră în plan profesional. Afaceri – O perioadă foarte favorabilă pentru a face investiţii financiare, achiziţii, dar şi pentru a vă mări echipa. De asemenea este o lună foarte favorabilă pentru decizii, mai ales cu privire la dezvoltarea sau schimbarea paradigmei firmei. Norocul este de partea voastră în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să aveţi încredere în propria intuiţie şi să fiţi curajoşi. Relaţii – Cei căsătoriţi/ cuplu stabil se pot bucura de o lună foarte armonioasă alaturi de partener. Au parte de sprijin şi înţelegere, aspect ce vă poate îmbunătăţi comunicarea, dar şi relaţia. Cei singuri pot întâlni o persoană compatibilă pe toate planurile. Educaţie – Pentru că luna aceasta este o energie care aduce ajutor din partea unui mentor, elevii/ studenţii vor simţi nevoia să petreacă mai mul timp cu adulţii. Poate să le vină idei foarte bune în ceea ce priveşte proiectele lor sau poate chiar viitoarea carieră.
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este cu atât mai favorabil, cu cât această energie lunară este multiplicată de energia stelei anuale 9. În următoarea perioadă pot să apară în viaţa voastră persoane influente, mentori etc. Carieră – La locul de muncă este o perioadă foarte favorabilă pentru lucrul în echipă. Nu vă lipseşte motvaţia şi entuziasmul. Luna aceasta beneficiaţi de protecţie, de aceea nu veţi întâmpina obstacole sau invidii din partea colegilor. Mai mult, este o perioadă în care trebuie să profitaţi la maxim de beneficitatea acestor energii şi să vă faceţi remarcaţi. Din fericire nu există predispoziţie spre competiţii şi rivalităţi. Cheia succesului pentru voi reprezintă relaţiile cu colegii şi superiorii. Rămâneţi deschişi la conexiunile noi care pot să apară în această lună. Afaceri – O perioadă foarte favorabilă din punct de vedere financiar. Investiţiile pot să fie de bun augur, de aceea vă puteţi încrede în intuiţie. De asemenea, există şansa să vedeţi acum roadele muncii depuse în ultimele luni, care pot să vină sub forma creşterii profitului, vânzărilor etc. Relaţii – O lună foarte favorabilă din punct de vedere sentimental atât pentru persoanele singure, cât şi pentru cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil. Totul este să fiţi deschişi şi să vă exprimaţi sentimentele. Nu ezitaţi să faceţi primul pas dacă asta simţiţi! Educaţie – Nativii Tigru tineri beneficiază în această lună de sfaturile unui mentor sau a unei persoane mai în vârstă din familie. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul, întrebaţi ce nu ştiţi, lăsaţi orgoliul deoparte. Din punct de vedere academic, vă simţiţi foate motivaţi şi concentraţi să vă pregătiţi pentru examenele care urmează.
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este o perioadă excelentă pentru a vă gândi să începeţi proiecte noi, obiceiuri noi, planuri noi etc. De asemenea este o lună foarte bună pentru concursuri, competiţii, promovări, investiţii financiare, jocul la bursă etc. Carieră – La locul de muncă vă simţiţi independenţi, motivaţi, foarte siguri pe propriile opinii şi idei. Vă va fi destul de dificil să lucraţi în echipă, deoarece veţi avea tendinţa de a prelua controlul în grup şi de a vă impune propriile idei. Sunteţi sfătuiţi să nu deveniţi autoritari, deoarece veţi avea doar de pierdut pe termen lung. Cei care lucrează în domeniul cercetării sunt foarte avantajaţi în această lună – pot face descoperiri importante. Dacă vă aveţi în plan o schimbare de job, acum este momentul să acţionaţi! Afaceri – Acum este momentul să vă gândiţi la schimbări de paradigmă în cadrul firmei – este nevoie de ceva nou care să vă propulseze. Sunt favorizate investiţiile financiare, achiziţiile, semnarea de contracte, parteneriate/ asocieri noi. Toate schimbările pe care le faceţi în această lună vă vor ajuta foarte mult în următoarele luni. Relaţii – Din punct de vedere sentimental sunteţi sfătuiţi în această lună să fiţi curajoşi şi să preluaţi iniţiativa în relaţii. Nu fiţi superficiali atunci când vă exprimaţi sentimentele, vorbiţi din inimă. În general este o lună favorabilă şi pentru cuplurile stabile. Educaţie – Sunteţi sfătuiţi să nu vă lăsaţi distraşi de la ceea ce aveţi de făcut pentru şcoală. Veţi avea tendinţa de a petrece mai mult timp cu prietenii. Este foarte important să menţineţi un echilibru între viaţa academică şi viaţa socială.
 
DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Carieră – Succesul poate să vină la locul de muncă din relaţiile de prietenie sau alianţe cu colegii. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul dacă simţiţi că nu aveţi energia necesară pentru a duce la bun sfârşit proiectele la care lucraţi. Este foarte posibil să primiţi ajutor neaşteptat, de aceea lăsaţi orgoliul deoparte şi cereţi ajutor dacă de asta aveţi nevoie în următoarea perioadă. Afaceri – O lună total nefavorabilă din toate punctele de vedere, dar mai ales financiar. Vă simţiţi foarte demoralizaţi, fără putere şi energie. Nu sunt favorizate în următoarea perioadă lansarea de produse şi servicii, investiţiile financiare, semnarea de contracte, parteneriatele noi, achiziţiile scumpe etc. Poate nu ar fi o idee rea să vă reîncărcaţi bateriile mergând într-o mini-vacanţă. Relaţii – O lună favorabilă în plan sentimental mai ales pentru cuplurile stabile/ căsătorite – găsiţi sprijin şi înţelegere în partenerul de viaţă. Cei singuri sunt sfătuiţi să nu se grăbească în luarea unei decizii. Dacă simţiţi totuşi că aţi întâlnit o persoană compatibilă cu voi, atunci puteţi avea încredere în intuiţie. Educaţie – Elevii/ studenţii nativi Dragon sunt sfătuiţi să evite sporturile periculoase pentru că există predispoziţie spre accidentări. Lucrul în echipă este foarte favorabil în această perioadă pentru voi, deoarece nu aveţi energia necesară de a învăţa individual. Aveţi nevoie de aliaţi!
 
ŞARPE – 1929, 1941,1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Carieră – La locul de muncă sunteţi sfătuiţi să vă organizaţi foarte bine timpul şi să vă prioritizaţi activităţile astfel încât să nu vă epuizaţi. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul dacă simţiţi că nu aveţi energia necesară pentru a duce la bun sfârşit proiectele la care lucraţi. Este foarte posibil să primiţi ajutor neaşteptat, de aceea lăsaţi orgoliul deoparte şi cereţi ajutor dacă de asta aveţi nevoie în următoarea perioadă. Afaceri – Dacă aveţi de luat decizii importante cu privire la investiţii financiare, este recomandat să vă informaţi înainte. Totuşi nu sunt recomandate în această lună achiziţiile scumpe, semnarea de contracte şi cheltuielile impulsive. Socializarea reprezintă pentru voi în următoarea perioadă cheia succesului. Aveţi nevoie de aliaţi! Relaţii – Planul sentimental este foarte bine aspectat mai ales pentru nativii Şarpe singuri. Sunteţi sfătuiţi să fiţi curajoşi, să vă asumaţi şi să vă exprimaţi sentimentele – nu trebuie să vă fie teamă să intraţi într-o relaţie nouă.  Educaţie – Luna aceasta vă este recomandat să comunicaţi mai mult cu părinţii, să le cereţi sfatul şi să-i lăsaţi să vă ajute. Chiar dacă vă place să fiţi independenţi, s-ar putea ca în perioada următoare să vă fie destul de dificil să luaţi decizii sau să acţionaţi fără îndrumarea unei persoane de încredere.
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Această energie lunară poate să aducă foarte multe evenimente neplăcute mai ales în ceea ce priveşte securitatea personală sau a casei. Recomandarea este să fiţi foarte atenţi unde vă lăsaţi obiectele personale, să verificaţi dacă aţi închis uşile la casă/ maşină. O atenţionare foarte importantă este să evitaţi pe cât posibil să veniţi noaptea târziu acasă, în special persoanele care lucrează noaptea. Carieră – O lună destul de delicată la locul de muncă! S-ar putea să vă confruntaţi cu persoane care să încerce să vă implice în tot felul de contexte negative pentru imaginea voastră: zvonuri, bârfe, rivalităţi, competiţii etc. Nu este momentul să vă faceţi remarcaţi deoarece există riscul să fiţi interpretaţi greşit. De asemenea vă este recomandat să nu spuneţi nimănui secretele, ideile, planurile şi gândurile voastre – există predispoziţie spre trădare. Afaceri – Este recomandat ca în această lună să delegaţi din responsabilităţi. De asemenea sunteţi sfătuiţi sa evitaţi investiţiile financiare, semnarea de contracte, parteneriatele noi, lansări de produse, servicii, proiecte. Acum este momentul potrivit pentru a consolida ceea ce aveţi deja, dar şi pentru a pregăti următoarele planuri şi strategii, cu foarte multă răbdare. Relaţii – Cei singuri sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi cu cine flirtează, deoarece în această lună au tendinţa de a atrage persoanele nepotrivite, cu intenţii ascunse. Este foarte posibil să vă confruntaţi cu asemenea situaţii la locul de muncă, deci mare atenţie! Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt concentraţi mai mult pe carieră şi au tendinţa de a neglija nevoile partenerului de viaţă. Educaţie – Pot să apară obstacole neaşteptate, de aceea sunteţi sfătuiţi să vă organizaţi foarte bine. Nu încercaţi să forţaţi anumite colaborări la şcoală, deocamdată este recomandat să lucraţi/ învăţaţi individual.
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Din păcate steaua lunară nu face decât să multiplice energia stelei anuale 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Energiile acestei luni vă pot face foarte irascibili şi gata să reacţionaţi agresiv la orice fel de discuţie contradictorie. Carieră – În general este o perioadă productivă la locul de muncă, cu foarte multe proiecte şi responsabilităţi. Cu toate acestea este posibil să existe un coleg care să încerce să vă saboteze, să vă pună piedici sau să vă strice reputaţia în faţa superiorilor. Este foarte important să nu vă lăsaţi atraşi în situaţii conflictuale care vă pot pune în pericol funcţia. Veţi beneficia de ajutorul unor colegi care vor deveni aliaţi în această perioadă. Afaceri – Recomandarea principală pentru această lună este să evitaţi pe cât posibil confruntările directe cu clienţii sau partenerii de afaceri/ asociaţii – există riscul ca voi să fiţi cei care veţi avea de pierdut pe termen lung. De asemenea sunteţi sfătuiţi să amânaţi semnarea de contracte pentru luna viitoare. Este foarte posibil ca în această perioadă să găsiţi noi strategii pentru a vă menţine în faţa competiţiei. Relaţii – Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să petreacă mai mult timp de calitate împreună, poate chiar să plece într-o mini-vacanţă. Cei singuri nu vor duce lipsă de admiratori şi este foarte posibil să înceapă o relaţie cu potenţial pentru viitor. Educaţie – Eforturile din ultimul timp vor fi în sfârşit recunoscute oficial. Este foarte posibil chiar să primiţi un premiu sau o bursă şcolară. Studenţii nativi Oaie pot impresiona foarte mult prin CV-ul lor, mai ales dacă au mai adăugat experienţe sau specializări. Este o lună a recunoaşterii meritelor!
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Din păcate steaua lunară nu face decât să multiplice energia stelei anuale 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Energiile acestei luni vă pot face foarte irascibili şi gata să reacţionaţi agresiv la orice fel de discuţie contradictorie. Atenţie – lună de aliat, zodia Dragon! Carieră – O lună foarte favorabilă şi productivă la locul de muncă! Este foarte posibil chiar să vă regăsiţi pe lista scurtă pentru o promovare. Chiar este recomandat ca în această perioadă să vă asumaţi mai multe responsabilităţi sau proiecte deoarece sunteti foarte motivaţi şi energici. Atâta timp cât voi credeţi în ceea ce faceţi, veţi atrage de partea voastră doar persoane care se vor transforma în aliaţi. Afaceri – În această perioadă veţi avea şansa de a obţine succes financiar! Beneficiaţi şi de o reputaţie foarte bună datorită şarmului personal. Aveţi putere de convingere foarte mare şi reuşiţi să vă atingeţi obiectivele propuse. Mai mult, dacă aveţi în plan să faceţi o investiţie, poate să fie acum un moment favorabil, cu condiţia să fiţi foarte bine informaţi pentru a nu vă implica în contexte ilegale. Relaţii – O lună foarte favorabilă în plan sentimental pentru cei singuri, însă sunteţi sfătuiţi să evitaţi flirturile la locul de muncă sau cu persoane care sunt deja într-un cuplu. Cei într-un cuplu stabil sau căsătoriţi pot să comunice mai bine, doar dacă lasă orgoliile deoparte. Educaţie – Pentru ca toate activităţile în care sunteţi implicaţi să meargă foarte bine şi să nu ajungeţi la epuizare, este recomandat să vă organizaţi foarte bine şi să vă stabiliţi clar lista de priorităţi.            
                                       
COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Pot să apară foarte multe oportunităţi la orizont, însă vă va fi destul de dificil să le vedeţi şi să acţionaţi. Recomandarea pentru această lună este să fiţi mai retraşi şi să veţi răbdare. Evitaţi pe cât posibil riscurile financiare pentru că este foarte posibil să pierdeţi foarte mulţi bani în această lună. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Dragon! Carieră – Acum nu este perioada în care să vă încredeţi în oricine. S-ar putea ca lucruri spuse de voi acum să se întoarcă la un moment dat împotriva voastră. Este foarte important ca în această lună să depindeţi mai mult de voi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de părerile altora. De asemenea este recomandat să fiţi atenţi la persoane care încearcă să vă pună piedici, care intră într-o competiţie directă cu voi etc. Dacă veţi şti să vă organizaţi foarte bine în această lună, aveţi toate şansele să treceţi cu bine peste dificultăţi. Afaceri – Evitaţi pe cât posibil în această lună semnarea de contracte, parteneriatele noi, angajările sau confruntările directe cu angajaţii sau asociaţii. Este o perioadă pentru consolidarea a ceea ce aveţi deja, nu pentru a acţiona într-o anumită direcţie. Relaţii – Nu este o lună favorabilă din punct de vedere sentimental, mai ales pentru cuplurile stabile/ căsătorite. Există predispoziţie spre infidelitate – poate să apară o terţă persoană în relaţia voastră sau chiar voi să fiţi cei care vă implicaţi într-un triunghi amoros. Totuşi este bine să cântăriţi foarte bine situaţia înainte de a lua o decizie care vă poate schimba complet relaţia actuală. Educaţie – Elevii/ studenţi nativi Cocoş se pot simţi în această lună foarte obosiţi, fără putere de concentrare. Mai mult, pot întâmpina dificutăţi şi în relaţia cu colegii sau prietenii. Simţiţi că nu sunteţi susţinuţi aşa cum v-aţi dori.
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Aceste energii favorizează în principal elevii/ studenţii, persoanele care lucrează în domeniul cercetării, dar şi cei care se gândesc să facă o specializare nouă. Este de asemenea o perioadă foarte favorabilă pentru persoanele în funcţie de conducere să se facă remarcaţi. Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Dragon! Carieră – Luna aceasta spuneţi exact cuvintele potrivite la locul de muncă. Atrageţi foarte multe persoane de partea voastră – lucrul în echipă este favorabil. Mai mult, vă bucuraţi de foarte multă popularitate şi sunt şanse foarte mari să vedeţi un progres substanţial în carieră, poate chiar o posibilă promovare. Aveţi energia necesară pentru a vă asuma mai multe responsabilităţi, deci acţionaţi fără teamă. Afaceri – Puteţi lua decizii foarte importante în această lună, bazându-vă pe intuiţie. Cu toate acestea este recomandat să vă informaţi foarte bine înainte de a semna un contract sau înainte de a intra într-un parteneriat de afaceri. Este foarte posibil ca rivalii să încerce să vă pună piedici, însă dacă rămâneţi calmi şi mizaţi pe calitatea produselor şi serviciilor oferite, aveţi şansa de a învinge competiţia fără prea multe daune materiale. De asemenea este foarte important ca în această lună să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur deoarece aveţi nevoie de aliaţi. Relaţii – O lună favorabilă din punct de vedere sentimental pentru cei singuri care pot întâlni persoana potrivită. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt predispuşi spre infidelitate – poate să apară o terţă persoană în cuplul vostru. Nu cedaţi tentaţiei doar pentru un moment de plăcere pentru că riscaţi să distrugeţi definitiv relaţia actuală. Educaţie - Luna aceasta puterea de concentrare este la nivel maxim, reuşiţi să vă automotivaţi, mai ales în domeniile care vă puneau dificultăţi până acum. Învăţarea devine un proces mai plăcut în această lună, mai ales dacă faceţi ce vă place. Recomandarea este să vă stabiliţi obiective măreţe!
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Relaţiile/ parteneriatele reprezintă punctul de interes pentru nativii Mistreţ în următoarea perioadă. Carieră – O lună foarte favorabilă la locul de muncă, vă înţelegeţi şi comunicaţi foarte bine cu toţi colegii, inclusiv cu superiorii. Este de asemenea o perioadă foarte productivă în care vă veţi pune în evidenţă calităţile şi abilităţile – reuşiţi să impresionaţi şi să vă faceţi remarcaţi de persoanele potrivite. Mai mult, puteţi lua în calcul şi o nouă specializare care să vă ajute să ajungeţi şi mai repede la funcţia pentru care munciţi de ceva timp. Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru întâlniri de afaceri importante, semnări de contracte, lansări de produse şi servicii, campanii de publicitate – tot ce este necesar pentru a vă face cunoscuţi. Cheia succesului pentru voi o reprezintă diplomaţia şi capacitatea de a veni mereu cu idei inovatoare. Planul financiar este de asemenea foarte bine aspectat în următoarea perioadă. Relaţii - O lună favorabilă din punct de vedere sentimental pentru cei singuri care pot întâlni persoana potrivită. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt predispuşi spre infidelitate – poate să apară o terţă persoană în cuplul vostru. Nu cedaţi tentaţiei doar pentru un moment de plăcere pentru că riscaţi să distrugeţi definitiv relaţia actuală. Educaţie – O perioadă excelentă din punct de vedere academic pentru elevii/ studenţii nativi Mistreţ. Sunteţi motivaţi, energici, aveţi parte de sprijinul colegilor şi profesorilor. Practic aveţi cale liberă spre atingerea cu succes a obiectivelor.
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
 
Notificare drepturi
 
Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.
 
 
Notificare răspundere
 
Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.
 
 
 
 

A&M