FENG-SHUI

Ghidul AMdaebak, Anul 2021 Bivolul care merge pe şosea

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
Share:
by AMdaebak | 14 ianuarie 2021 | SURSA FOTO: AMDAEBAK
A
nul acesta v-am pregătit din nou un ghid care să vă ajute pe tot parcursul anului 2021. Este vorba despre „Ghidul ©AMdaebak 2021, Anul Bivolului care merge pe şosea”. Este un ghid cu peste 100 de pagini cu  informaţii despre:
 
-       Influenţele anului 2021,
-       Chart-ul Paht Chee 2021;
-       Chart-ul Feng Shui 2021 (Stelele zburătoare);
-       Diagrama celor 24 de munţi 2021;
-       Regulile renovării în anul 2021
-       Horoscopul celor 60 de zodii chinezeşti (12 zodii x 5 elemente);
-       Parametrii norocului;
-       Informaţii SURPRIZĂ
 
 
 
 
Pentru a comanda Ghidul ©AMdaebak, trebuie să trimiteţi un mail pe adresa: info@amdaebak.ro cu subiectul „COMANDĂ GHID 2021”, preţul acestui ghid fiind de 100 Ron.
 
 
 
 
Vă dorim un an 2021 cu multă sănătate, prosperitate şi fericire!
 
 
 
 
 
 
Notificare drepturi
 
Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.
 
 
Notificare răspundere
 
Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.
 
 
 
 
 
Anul lunar 2021 (12.02.2021 – 31.01.2022) este an de BIVOL sub patronajul elementului metal yin şi poartă denumirea de Bivolul care merge pe şosea

A&M