FENG-SHUI

Constelaţii - LUNAR MANSION

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
Share:
by AMdaebak | 3 februarie 2021 | SURSA FOTO: AMDAEBAK
Î
n afară de informaţiile furnizate de semnul zodiacal chinezesc, fiecare dintre noi este influenţat şi de constelaţii. Acestea sunt reprezentate simbolic de 28 animale, fiecare dintre ele corespunzând unei zile dintr-o lună. Cunoscând semnul zilei şi înţelegând cum se îmbină cu zodia ta, poţi obţine foarte multe detalii despre personalitate şi potenţial.
 
Conform maestrei Lillian Too, cele 4 constelaţii care guvernează cerul sunt:
 
DRAGONUL VERDE – care guvernează cerul din Est;
 
BROASCA ŢESTOASĂ NEAGRĂ – care guvernează cerul din Nord;
 
TIGRUL ALB – care guvernează cerul din Vest;
 
PHOENIXUL ROŞU – care guvernează cerul din Sud.
 
 
Fiecare dintre aceste 4 constelaţii vine cu câte 7 animale cereşti. Astronomii asiatici se referă la aceste animale ca reprezentând numele zilelor dintr-o lună. Fiecare dintre aceste 28 animale guvernează ziua de naştere a persoanei. Animalul zilei de naştere poate să ofere indicaţii cu privire la profesie, loc de muncă, succes financiar. De asemenea poate să indice şi informaţii cu privire la compatibilităţi în relaţiile din viaţa fiecărei persoane. Iată care sunt cele 28 de animale aparţinând celor 4 constelaţii + semnificaţiile acestora:
 
AICI (site-ul WOFS al maestrei Lillian Too) puteţi afla/ calcula din ce constelaţie faci parte şi cărui animal ceresc aparţii (pe baza datei de naştere).
 
 
Familia DRAGONUL VERDE ( primăvara)
 
Salamandra cerească (nr. asociat acestui animal este 1) - simbolizează energia de creștere, asociată cu agricultura și plantațiile. Orice fel de profesie asociată cu plantarea, grădinăritul sau agricultura este benefică pentru tine. Această creatură este considerară „văr” al Dragonului. Ziua norocoasă este JOI.
 
Dragonul ceresc (nr. asociat acestui animal este 2) - este un magician, capabil să creeze lucruri minunate din nimic altceva decât din vise. Succesul vine devreme în viață și ai putea atinge apogeul mai devreme decât te aștepți. Ziua norocoasă este VINERI.
 
Castorul ceresc (nr. asociat acestui animal este 3) - reprezintă stabilitate și o fundaţie solidă. Dacă acesta este semnul tău, ar trebui să cauți mentori, oameni cu funcţie înaltă care ți-ar putea aduce „norocul liderului”. Ziua norocoasă este SÂMBĂTĂ.
 
Iepurele ceresc (nr. asociat acestui animal este 4) - este cea mai plăcută creatură a acestei constelații, de obicei asociată cu reunirea membrilor familiei și aducerea fericirii în casă. Ziua norocoasă este DUMINICĂ.
 
Vulpea cerească (nr. asociat acestui animal este 5) - este vicleană, alertă și inteligentă. O persoană fermecătoare și atrăgătoare și adesea descrisă ca fiind inima și sufletul constelației Dragonului Verde. Această creatură își poate conduce oricare dintre prietenii săi către o poziție înaltă și cu mare succes. Poate să reprezinte de asemenea un avantaj pentru oricare dintre cele douăsprezece semne ale zodiacului. Ziua norocoasă este LUNI.
 
Tigrul ceresc (nr. asociat acestui animal este 6) - se naște cu un pandantiv de jad pe frunte. Puterea și autoritatea vin în mod firesc pentru oricine este un Tigru Ceresc. Succesul poate fi asigurat în domeniul politic și, de asemenea, pot să primească cadouri neaşteptate (sub diferite forme) de-a lungul vieții. Pot să atragă ajutor și sprijin din partea familiei și prietenilor. Ziua norocoasă este MARŢI.
 
Leopardul ceresc (nr. asociat acestui animal este 7) - beneficiază de faptul că este aproape de Dragon. Simbolizează vântul de sub pânze, al doilea la comandă. Sunt aproape întotdeauna înconjurați de multe dintre lucrurile bune din viață, indiferent dacă acestea le aparțin sau nu. Cu toate acestea, se pot bucura de o viaţă luxoasă. Ziua norocoasă este MIERCURI.
 
 
Familia BROASCA ŢESTOASĂ NEAGRĂ (iarna)
 
Unicornul ceresc (nr. asociat acestui animal este 8) - combină curajul Dragonului cu viteza Calului. Unicornul poate fi cel mai bun prieten dar și cel mai aprig dușman al tău, pur și simplu pentru că depinde mult de afinitatea ta cu acesta. Unicornii au un simț exagerat al onoarei și dreptății. Ziua norocoasă este JOI.
 
Bivolul ceresc (nr. asociat acestui animal este 9) - este asociat cu povestea de dragoste dintre o fecioară țesătoare și a băiatului Bivol, obligaţi să trăiască separat și capabili să se întâlnească doar o dată pe an. Ziua norocoasă este VINERI.
 
Liliacul ceresc (nr. asociat acestui animal este 10) - este un semn secundar al acestei constelații, dar este un simbol care poate aduce foarte mult noroc. Puteţi avea parte de multe oportunităţi, mai ales dacă sunteți în profesia de construcții sau inginer. Ziua norocoasă este SÂMBĂTĂ.
 
Şobolanul ceresc (nr. asociat acestui animal este 11) - reprezintă anotimpul iarnă în care energia yin este la putere. Ziua norocoasă este DUMINICĂ.
 
Rândunica cerească (nr. asociat acestui animal este 12) - este adesea asociată cu alegerile proaste și pericolul, deoarece rândunica zboară prea repede și prea sus. Acesta este animalul care îşi asumă cele mai multe riscuri din această constelaţie. Poţi fi impulsiv, luând adesea decizii proaste fiind influenţat din exterior mai ales atunci când eşti nervos sau stresat. Ziua norocoasă este LUNI.
 
Mistreţul ceresc (nr. asociat acestui animal este 13) - este asociat cu viața auspicioasă care se îmbunătățește pe măsură ce îmbătrânești. Ziua norocoasă este MARŢI.
 
Porcul spinos ceresc (nr. asociat acestui animal este 14) - este polițistul acestei constelații, întotdeauna conștient de securitate și foarte atent la oamenii necinstiți. Ziua norocoasă este MIERCURI.
 
 
Familia TIGRUL ALB (toamna)
 
Lupul ceresc (nr. asociat acestui animal este 15) - este o creatură nesigură cu tendința de a fi negativă, așteptându-se frecvent să se întâmple ceva rău. Acest animal necesită asigurare; această lipsă de încredere este astfel cel mai mare dezavantaj al acestuia. Ziua norocoasă este JOI.
 
Câinele ceresc (nr. asociat acestui animal este 16) - indică o viață de succes. Acest animal acumulează o mulţime de comori; succesul comercial și în afaceri vine aproape fără efort şi beneficiază de o viață plină de sărbători și veselie. Ziua norocoasă este VINERI.
 
Fazanul ceresc (nr. asociat acestui animal este 17) - este un semn extrem de bun, deoarece reușeşti să creezi și să păstrezi bogăția. Acest semn este potrivit în special pentru o carieră în domeniul financiar și bancar. Nu îți lipsesc niciodată banii pentru că atragi bogăția continuu. Ziua norocoasă este SÂMBĂTĂ.
 
Cocoşul ceresc (nr. asociat acestui animal este 18) - reflectă omologul său zodiacal, fiind în mod natural vigilent. Acest animal este descris ca ochii și urechile cerului fiind mereu atenți la cei care ar perturba ordinea naturală. Ziua norocoasă este DUMINICĂ.
 
Corbul ceresc (nr. asociat acestui animal este 19) - înseamnă recompense extrem de bogate din eforturile depuse. Acest animal este asociat cu succesul major. Atâta timp cât eşti suficient de hotărât, vei obține ce îţi doreşti. Ziua norocoasă este LUNI.
 
Maimuţa cerească (nr. asociat acestui animal este 20) - este un lider născut în mod natural care își asumă responsabilități de conducere fără ezitare, fiind capabil să-i protejeze pe cei din jur. Sunt carismatici și atrăgători. Oamenii sunt fascinaţi de tine! Ziua norocoasă este MARŢI.
 
Gorila cerească (nr. asociat acestui animal este 21) - simbolizează legile importante ale karmei, acestea ajungând să le trăiască mai repede decât alții. Reușesc să obţină rezultatele dorite când lucrează și nu prea le plac momentele de relaxare. Faptele bune aduc recompense instantanee, dar şi pedepse pentru faptele rele. Ziua norocoasă este MIERCURI.
 
 
Familia PHOENIX ROŞU (vara)
 
Furnicarul ceresc (nr. asociat acestui animal este 22) - are potențialul de a exercita o mare influență, dar dacă acest lucru este sau nu benefic, va depinde de alți factori. De asemenea poate fi un catalizator, dar nu poate iniția, conduce un proiect sau să fie lider. Dar, ca cineva care sprijină o altă persoană, nu există cineva mai bun. Ziua norocoasă este JOI.
 
Oaia cerească (nr. asociat acestui animal este 23) - este persoana care în cele din urmă devine profund spirituala sau chiar medium. Când este dezvoltată la maximul său, o astfel de persoană devine incredibil de carismatică - transformându-se cu ușurință într-o sursă de inspirație pentru ceilalți. Ziua norocoasă este VINERI.
 
Căpriorul ceresc (nr. asociat acestui animal este 24) - este o creatură care are puteri vindecătoare. Are darul de a repara inimile frânte și oamenii cu probleme emoţionale. Cei sub acest semn sunt persoane calme şi pot fi consilieri excelenți. Ziua norocoasă este SÂMBĂTĂ.
 
Calul ceresc (nr. asociat acestui animal este 25) - este iubit de mulți oameni. De asemenea, denumit mediatorul cerului, are capacitatea de a face lumea fericită, ajutându-i să-și uite nemulțumirile cu mare eficacitate. Ziua norocoasă este DUMINICĂ.
 
Cerbul ceresc (nr. asociat acestui animal este 26) - este o creatură generoasă al cărei spirit de dăruire îi face foarte plăcuţi de către cei din jur. Este de asemenea asociat cu cei care ajung într-o poziție înaltă și apoi își folosesc influența și succesul pentru a aduce beneficii şi altor persoane. Ziua norocoasă este LUNI.
 
Şarpele ceresc (nr. asociat acestui animal este 27) - reprezintă autoritatea imperială. Călătorește pe aripile Phoenixului, gata să primească aplauze și adorația altora. Persoanele sub acest semn se bucură de un destin foarte bun în ceea ce priveşte dezvoltarea personală, mai ales în domeniul politicii. Ziua norocoasă este MARŢI.
 
Viermele ceresc (nr. asociat acestui animal este 28) - este umil, dar țintește sus, iar atunci când reușește, o face într-un stil minunat. Aceasta nu ar trebui să fie o surpriză pentru alții din aceeași constelație, deoarece cei născuți sub acest semn posedă o perseverență mare și curajul de a-și asuma riscuri. Ziua norocoasă este MIERCURI.
 
 
 
 
 
Notificare drepturi
 
Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.
 
 
Notificare răspundere
 
Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.
 
 
 
fiecare dintre noi este influenţat şi de constelaţii. Acestea sunt reprezentate simbolic de 28 animale, fiecare dintre ele corespunzând unei zile dintr-o lună

A&M