FENG-SHUI

Remedii Feng Shui 2019

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Google+
Share:
by AMdaebak | 11 ianuarie 2019 | PHOTOGRAPHY Source
 
Această amuletă colorată potenţează energia suma-lui-10, de care toţi nativii zodiacului chinezesc beneficiază cel puțin o dată (uneori chiar de două ori) pe parcursul anului. Cu această amuletă, simulați chi-ul de succes care aduce rezultate bune muncii voastre.
 
 
Această amuletă extrem de puternică împotriva furturilor încorporează puterea taoistă a luptătorului KUAN KUNG și binecuvântările budiste care protejează împotriva furturilor și a violenței. Se poate amplasa în fața ușii de la intrare, pe interiorul casei. De asemenea o puteţi purta în geantă pentru a vă menține în siguranță şi a fi protejaţi de energiile stelei 7. În anul 2019 este recomandat ca cei din zodia Dragon şi Şarpe să o poarte, dar şi fata cea mare a casei.
 
 
Această amuletă colorată Garuda Wu Lou este foarte eficientă pentru a ţine departe energia de boală. Deveniți mai puțin vulnerabili la energiile bolii. Imaginea Garuda este un factor de protecţie împotriva energiilor de boală. Pe spatele amuletei se regăsesc şi alte simboluri: nodul mistic, roata magică şi lotusul. Această amuletă este foarte bună şi în luna Fantomelor Înfometate, care în anul 2019 va fi în perioada 1-29 august (pe 15 august fiind chiar ziua Fantomelor Înfometate).
 
Pagoda celor 5 elemente a anului 2019 (remediu pentru casă + amuletă)
 
Anul acesta a fost realizată din 3 culori + mantra OM AH HUM deoarece, energia stelei 5 vine în sectorul de Sud-Vest (sector de pământ). De aceea a fost concepută în acest fel, pentru a putea contracara energiile aceste total nefavorabile, care în acest an vor fi foarte puternice pe acest sector. Cei care au nevoie în mod special sunt nativii Oaie şi Maimuţă + femeia casei; aceştia vor fi cei mai afectaţi în 2019.
 
 
Această amuletă vă protejează de răul provenit în urma geloziei persoanelor care nu au intenţii bune faţă de voi.
 
Amuleta zarurilor argintie & aurie
 
Acest remediu a fost realizat pentru prosperitate din jocurile de noroc. Dacă jucaţi la pariuri, mergeţi la cazino sau jocuri de noroc, atunci vă este recomandat să purtaţi un astfel de remediu. Amuleta este realizată în aşa fel încât mantrele şi simbolurile care se regăsesc să aibă puterea să înlăture toate energiile negative.
 
 
Este recomandată pentru a ţine sub control energia stelei 3, care în 2019 se va în afla în sectorul de Sud şi cei afectaţi vor fi nativii Cal şi fiica mijlocie a casei.
 
 
Această amuletă este recomandată în 2019 pentru nativii Mistreţ, Şarpe, Tigru şi Maimuţă. Aveţi nevoie de reprezentarea energiei Tai Sui pentru a putea fi protejaţi de diferite obstacole, ghinioane sau accidente şi să obţineţi sprijinul lui Tai Sui. În fiecare an se schimbă această energie, în total sunt 108 Tai Sui.
 
 
Amuleta de anul acesta este cu totul specială pentru că se regăsesc pe ea toate cele 4 simboluri pentru potenţarea succesului academic despre care am vorbit şi în articolul despre camera de studiu a copilului.
 
 
Aceasta este de fapt o dublă amuletă – una din feţe este pentru potenţarea prosperităţii, cea cu pisicile şi cufărul, iar pe partea cealaltă este remediul de protecţie împotriva enegiei celor 3 ucideri (energie ce se regăseşte în fiecare an). Acest remediu este recomandat în anul 2019 pentru nativii: Maimuţă, Cocoş, Dragon, Câine şi Iepure.
 
Amulete pentru prosperitate, afaceri & putere:
 
 
Amulete pentru activarea forţei vitale & succesul Lung Ta:
 
 
 
 
 
Aceasta este pentru cei singuri care îşi doresc şi sunt pregătiţi pentru o relaţie serioasă, chiar căsătorie. De asemenea este o amuletă care vă protejează de persoanele cu intenţii neserioase faţă de voi.
 
 
Se spune că atunci când treceţi printr-o perioadă grea, pierderi de bani, supărări, obstacole în carieră sau afaceri este recomandat să vă folsiţi de cele 5 elemente pentru a vă aduce înapoi norocul şi prosperitatea.
 
 
Acest remediu este eficient pentru a combate acumularea de energie yin din casă. Este recomandată şi pentru cei care au trecut printr-o despărţire, divorţ, decesul unei persoane dragi sau chiar îmbolnăvire. Energia Casei Yin poate aduce depresii, îmbolnăviri şi chiar decesul unei persoane din familie. În anul 2019 se va amplasa această placă în sectorul de Nord-Est al casei.
 
 
 
Am selectat pentru voi câteva dintre cele mai noi şi esenţiale remedii/ amulete realizate de Lillian Too pentru anul 2019 + câteva explicaţii. Acestea se pot achiziţiona direct de pe site-ul www.fsmegamall.com. Este foarte adevărat că preţurile sunt destul de mari, în dolari + transportul (cel mai ieftin tarif pentru transport începe de la 20 $ + costul în funcţie de greutate în vama din România). În Kuala Lumpur acestea sunt vândute în moneda lor – RINGGIT, aceasta fiind puţin mai slabă (ca putere de cumpărare) decât leul românesc. Cred că majoritatea ştiţi deja că am participat şi în 2018 la conferinţa anuală din Kuala Lumpur, lucru care ne-a bucurat foarte mult pentru că am reuşit să ne achiziţionăm direct de acolo cam tot ce ne-am dorit. Din fericire am găsit la magazinul din Mid Valley Megamall tot ce nu am mai găsit în ziua evenimentului. Vom face un articol separat despre călătoria în Kuala Lumpur, însă ce doream să vă transmitem este că aceste remedii sunt de foarte bună calitate, rezistă în timp + că sunt şi foarte frumoase – dacă aş fi avut mai mult spaţiu în bagaj aş fi luat mai multe. :) 
 
 
Acest articol nu este sponsorizat!
 
 
 
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
 
 
 
 
Am selectat pentru voi câteva dintre cele mai noi şi esenţiale remedii/ amulete realizate de Lillian Too + câteva explicaţii

A&M