INFLUENTELE-ZILEI

November 11: Rat day

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
Share:
by AMdaebak | 11 noiembrie 2019 | SURSA FOTO: AMDAEBAK
A
cestea sunt informaţii GENERALE privind horoscopul zilei. Pentru analize FENG SHUI (amprenta casei/ spaţiului de lucru) şi PAHT CHEE (astrologie chineză – diagramă personală, calcul date favorabile, analize săptămânale/ lunare, compatibilităţi), ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
AveAveţi sus, în galerie, dar şi mai jos cu explicaţii, stelele zburătoare, pentru toate ZODIILE:
 
Nord: ŞOBOLAN
Nord-Est: BIVOL şi TIGRU
Est: IEPURE
Sud-Est: DRAGON şi ŞARPE
Sud: CAL
Sud-Vest: OAIA şi MAIMUŢA
Vest: COCOŞUL
Nord-Vest: CÂINE şi MISTREŢ
 
 
 
Zodia zilei este ŞOBOLANUL
 
Zodia conflictuală a şobolanului este CALUL
 
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
 
ŞOBOLAN1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
 
Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 8, stea cu energie de prosperitate. O zi excelentă din toate punctele de vedere, nu numai în planul financiar. Poate fi o zi plină de oportunităţi, mai ales în planul profesional, dar şi în afaceri. Dacă aveaţi în plan să faceţi investiţii sau campanii de marketing/ publicitate pentru afacerea voastră, astăzi poate fi un moment benefic. Există indicaţii de prosperitate şi creşterea venitului, putând să găsiţi noi modalităţi de a face bani. Astăzi poate fi o zi bună pentru a vă forma o echipă, pentru a începe un parteneriat de afaceri, dar şi pentru a participa la diferite evenimente sociale. Când veţi avea parte de un noroc neaşteptat financiar, sunteţi sfătuiţi să donaţi o parte din bani unei cauze nobile. Se spune că donând din câştiguri făcute uşor, mai ales atunci când sunteţi într-o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, vă va fi foarte favorabil pe termen lung. Recomandări: Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul foc, sub formă de culori (roşu, roz, mov, lila) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre (puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este clar o zi foarte bună pentru a găsi soluţii la eventualele probleme cu care este posibil să vă confruntaţi pe parcursul zilei. De asemenea este o zi în care puteţi avea parte de ajutorul şi sprijinul unui mentor, profesor sau a unei persoane foarte influente. Pot să vă apară multe oportunităţi care vă vor pune în valoare abilităţile voastre. Aveţi şansa să atrageţi persoana potrivită la momentul potrivit. Scrieţi pe hârtie orice gând sau idee care vă vine în minte, deoarece divinitatea încearcă să vă transmită ceva important. Nu fiţi pesimişti, negativişti sau aroganţi pentru că puteţi să atrageţi diferite probleme. Este o zi în care este recomandat să evitaţi persoanele bârfitoare. Recomandări: Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul pământ, sub formă de culori (galben, portocaliu, maro) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Atenţie! Astăzi este zi de prieten secret, zodia Şobolan, ceea ce înseamnă că puteţi beneficia de ajutor în tot ceea ce întreprindeţi astăzi, fie în planul personal, fie în carieră şi puteţi depăşi mai uşor obstacolele. Mai mult, azi vă puteţi simţi foarte creativi în proiectele la care lucraţi.
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este clar o zi foarte bună pentru a găsi soluţii la eventualele probleme cu care este posibil să vă confruntaţi pe parcursul zilei. De asemenea este o zi în care puteţi avea parte de ajutorul şi sprijinul unui mentor, profesor sau a unei persoane foarte influente. Pot să vă apară multe oportunităţi care vă vor pune în valoare abilităţile voastre. Aveţi şansa să atrageţi persoana potrivită la momentul potrivit. Scrieţi pe hârtie orice gând sau idee care vă vine în minte, deoarece divinitatea încearcă să vă transmită ceva important. Nu fiţi pesimişti, negativişti sau aroganţi pentru că puteţi să atrageţi diferite probleme. Este o zi în care este recomandat să evitaţi persoanele bârfitoare. Recomandări: Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul pământ, sub formă de culori (galben, portocaliu, maro) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 1, stea cu energie de victorie şi succes. Această zi este favorabilă pentru începerea sau planificarea unor proiecte. Oricum ar fi, este o zi pentru noi începuturi, atât în viaţa profesională cât şi în cea personală. Este o zi energică şi plină de posibilităţi noi: promovări, schimbări de locuinţă, schimbare de job/ domeniu/ departament, parteneriate noi de afaceri, relaţii sentimentale sau chiar reîntâlniri cu vechi prieteni. Cuvintele de ordine astăzi pentru voi sunt: schimbare & transformare. Recomandări: Puteţi să vă folosiţi de simbolul Steagul Victoriei pentru a potenţa această energie de succes. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre (puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. O altă recomandare ar fi să vă folosiţi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a potenţa energia de victorie. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Atenţie! Astăzi puteţi avea parte de o zi cu multe realizări pe plan sentimental, datorită zodiei de dragoste, zodia Şobolan!
 
DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
Sunteţi afectaţi astăzi de energia stelei 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Este posibil ca astăzi să nu aveţi prea multă energie sau chiar să fiţi predispuşi la răceli, bacterii, viruşi, toxinfecţii alimentare etc. Aveţi nevoie astăzi de o dietă echilibrată, de mai multă odihnă, vitamine, hidratare şi să evitaţi pe cât posibil să munciţi până la epuizare. Încercaţi să vă prioritizaţi ceea ce aveţi de făcut azi! De asemenea evitaţi, dacă nu este ceva urgent, spitalele, vizita unei persoane bolnave, cimitirele şi în general locurile cu multă energie yin. Pentru persoanele care sunt în mod normal active, atenţie mare la antrenamentele fizice – nu vă forţaţi astăzi pentru că riscaţi accidentări. Recomandări: Vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a ţine sub control această energie de boală. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Atenţie! Astăzi beneficiaţi de sprijinul aliatului vostru, zodia Şobolan, ceea ce înseamnă că puteţi depăşi mai uşor posibile obstacole şi sunteţi ajutaţi în drumul vostru spre succes şi prosperitate.
 
ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
Sunteţi afectaţi astăzi de energia stelei 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Este posibil ca astăzi să nu aveţi prea multă energie sau chiar să fiţi predispuşi la răceli, bacterii, viruşi, toxinfecţii alimentare etc. Aveţi nevoie astăzi de o dietă echilibrată, de mai multă odihnă, vitamine, hidratare şi să evitaţi pe cât posibil să munciţi până la epuizare. Încercaţi să vă prioritizaţi ceea ce aveţi de făcut azi! De asemenea evitaţi, dacă nu este ceva urgent, spitalele, vizita unei persoane bolnave, cimitirele şi în general locurile cu multă energie yin. Pentru persoanele care sunt în mod normal active, atenţie mare la antrenamentele fizice – nu vă forţaţi astăzi pentru că riscaţi accidentări. Recomandări: Vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a ţine sub control această energie de boală. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
Sunteţi afectaţi astăzi de energia stelei 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Vă este recomandat ca astăzi să fiţi foarte atenţi unde vă lăsaţi bunurile materiale, unde vă parcaţi maşina, dar şi cum conduceţi. Evitaţi să petreceţi prea mult timp în bucătărie pentru că riscaţi să vă răniţi cu obiecte ascuţite. De asemenea, nu este o zi favorabilă pentru a vă expune oricui ideile şi planurile voastre pentru că riscaţi să vi se fure ideile şi să fiţi trădaţi. În această zi sunteţi sfătuiţi să nu veniţi noaptea târziu acasă sau să mergeţi pe străzi lăturalince, prost luminate. Nu este o zi favorabilă nici pentru investiţii financiare sau cumpărături inutile. O zi foarte bună pentru a face acte de caritate sau muncă de voluntariat! Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul apă, sub formă de culori (albastru + negru) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Atenţie! Astăzi puteţi întâmpina obstacole deoarece este zi de duşman, zodia Şobolan.
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Astăzi poate fi o zi în care totul depinde de voi, de modul în care interacţionaţi cu ceilalţi şi reacţionaţi la ce vi se întâmplă. Nu este o zi în care să vă încredeţi în oricine. De asemenea puteţi să vă recuperaţi banii care vă sunt datoraţi şi chiar să primiţi un cadou care poate fi de bun augur. De obicei, în această zi se poate multiplica steaua (energia) lunară sau chiar cea anuală. Pentru a şti exact ce energie poate multiplica şi pentru a şti ce aveţi de făcut astăzi, este recomandat să citiţi articolul pentru influenţele lunii în care ne aflăm, dar şi articolele despre influenţele anului 2019. Toate aceste informaţii le găsiţi pe site-ul www.amdaebak.ro. Încercaţi ca astăzi să fiţi foarte atenţi la gândurile, sentimentele şi acţiunile voastre. Un singur gând frumos sau o faptă bună, poate schimba complet parcursul unei zile. Fiţi cu sufletul deschis şi zâmbiţi! Atenţie! Astăzi puteţi avea parte de o zi cu multe realizări pe plan sentimental, datorită zodiei de dragoste, zodia Şobolan!
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Astăzi poate fi o zi în care totul depinde de voi, de modul în care interacţionaţi cu ceilalţi şi reacţionaţi la ce vi se întâmplă. Nu este o zi în care să vă încredeţi în oricine. De asemenea puteţi să vă recuperaţi banii care vă sunt datoraţi şi chiar să primiţi un cadou care poate fi de bun augur. De obicei, în această zi se poate multiplica steaua (energia) lunară sau chiar cea anuală. Pentru a şti exact ce energie poate multiplica şi pentru a şti ce aveţi de făcut astăzi, este recomandat să citiţi articolul pentru influenţele lunii în care ne aflăm, dar şi articolele despre influenţele anului 2019. Toate aceste informaţii le găsiţi pe site-ul www.amdaebak.ro. Încercaţi ca astăzi să fiţi foarte atenţi la gândurile, sentimentele şi acţiunile voastre. Un singur gând frumos sau o faptă bună, poate schimba complet parcursul unei zile. Fiţi cu sufletul deschis şi zâmbiţi! Atenţie! Astăzi beneficiaţi de sprijinul aliatului vostru, zodia Şobolan, ceea ce înseamnă că puteţi depăşi mai uşor posibile obstacole şi sunteţi ajutaţi în drumul vostru spre succes şi prosperitate.
 
COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
Sunteţi afectaţi astăzi de energia stelei 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. În această zi vă este recomandat să evitaţi programarea unor evenimente importante. De asemenea sunteţi sfătuiţi ca în această zi să fiţi mai retraşi, mai ales la job sau în afaceri. Este posibil să fiţi percepuţi greşit şi să faceţi o impresie proastă. Nu este o zi bună nici pentru a lua decizii importante sau a începe proiecte noi. Mai mult, este foarte posibil nici să nu aveţi energia necesară şi chiar să vă stresaţi din orice. Încercaţi să vă relaxaţi mai mult şi să puneţi pe hârtie ideile şi gândurile pe care doriţi să le puneţi în aplicare în zilele următoare. Este o zi bună pentru a face acte caritabile şi activităţi spirituale (ardere de tămâie şi curăţări energetice), în vederea distrugerii vibraţiilor negative. Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O zi favorabilă pentru a cunoaşte persoane noi şi pentru a socializa. Nu ezitaţi să acceptaţi invitaţiile la diverse evenimente sau petreceri. Sunt şanse mari pentru persoanele singure să întâlnească persoana potrivită. Dacă aveţi deja pe cineva în gând, poate acum este momentul ideal să vă exprimaţi intenţiile, sentimentele şi gândurile. Cei căsătoriţi sau într-o relaţie stabilă pot pregăti o seară romantică pentru partenerul de viaţă. Din punct de vedere social, vă bucuraţi de popularite şi charismă. Elevii şi studenţii sunt de asemenea avantajaţi în această zi, mai ales dacă au de susţinut examene, interviuri, prezentări etc. Mai mult, este o zi foarte bună pentru a acumula cunoştinţe mai uşor, dar şi pentru a învăţa. Este o zi excelentă şi pentru cei care activează în domeniul cercetării. Recomandări: Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul apă, sub formă de culori (albastru + negru) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O zi favorabilă pentru a cunoaşte persoane noi şi pentru a socializa. Nu ezitaţi să acceptaţi invitaţiile la diverse evenimente sau petreceri. Sunt şanse mari pentru persoanele singure să întâlnească persoana potrivită. Dacă aveţi deja pe cineva în gând, poate acum este momentul ideal să vă exprimaţi intenţiile, sentimentele şi gândurile. Cei căsătoriţi sau într-o relaţie stabilă pot pregăti o seară romantică pentru partenerul de viaţă. Din punct de vedere social, vă bucuraţi de popularite şi charismă. Elevii şi studenţii sunt de asemenea avantajaţi în această zi, mai ales dacă au de susţinut examene, interviuri, prezentări etc. Mai mult, este o zi foarte bună pentru a acumula cunoştinţe mai uşor, dar şi pentru a învăţa. Este o zi excelentă şi pentru cei care activează în domeniul cercetării. Recomandări: Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul apă, sub formă de culori (albastru + negru) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Atenţie! Astăzi puteţi avea parte de o zi cu multe realizări pe plan sentimental, datorită zodiei de dragoste, zodia Şobolan!
 
 
ENERGIA ZILEI este o energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese!
 
ELEMENTUL ZILEI este apa, reprezentat denuanţele: albastru + negru. Dacă vă cunoaşteţi elementele favorabile & nefavorabile conform elementului personal, puteţi vedea dacă elementul zilei vă este favorabil.
 
ACTIVITĂŢI FAVORIZATE: căsătoriile, planificarea căsătoriilor, întâlnirile romantice, schimbarea locuinţei, călătoriile, naşterile, restul activităţilor fiind neutre.
 
ATENŢIE! Activităţile prezentate mai sus sunt la modul GENERAL. Pentru calcul de dată personalizat, ne puteţi contacta pe adresa de mail: alexa@amdaebak.ro.
 
 
 
INFORMAŢII SUPLIMENTARE care să vă ajute pe parcursul zilei/ lunii/ anului
 
 
AICI  găsiţi informaţiile despre HOROSCOPUL LUNII NOIEMBRIE 2019!
 
AICI  găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna NOIEMBRIE 2019.
 
ATENŢIE! Nu uitaţi să verificaţi zilele de vitalitate/excelente & obstacole + pietrele preţioase pentru zilele de vitalitate & obstacole, pentru programarea activităţilor!
 
AICI găsiţi intervalele orare favorabile & nefavorabile pentru fiecare zodie, astfel că vă puteţi programa activităţile importante la o oră favorabilă vouă!
 
AICI găsiţi informaţii despre triunghiurile de alianţă/ prieten secret/ zodia conflictuală, astfel că vă puteţi ajuta de aliaţi şi prieten secret pentru a trece mai uşor peste posibile obstacole care pot să apară de-a lungul zilei!
 
AICI găsiţi informaţii despre CICLUL ELEMENTELOR.
 
AICI găsiţi informaţiile despre zodia voastră de dragoste, PEACH BLOSSOM.
 
INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2019, anul MISTREŢULUI sub patronajul elementului pământ yin sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului , Remedii Feng Shui 2019
 
 
           
 
Vă dorim o zi prosperă!
 
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ENERGIA ZILEI este o energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese!

A&M