FENG-SHUI

PEACH BLOSSOM

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Google+
Share:
by AM DAEBAK | 14 februarie 2018 | PHOTOGRAPHY Source
N
e gândeam că ar fi de bun augur, acum în luna iubirii, să scriem un articol mai amănunţit despre zodiile de dragoste – Peach Blossom. Poate v-aţi întrebat de unde vine această legătură între floarea de piersic şi norocul în iubire. Conform lui Lillian Too, din vechi timpuri, chinezii s-au raportat la floarea de piersic atunci când a venit vorba despre simboluri de dragoste. Mai mult, s-au scris şi poezii despre frumuseţea florii de piersic pentru a simboliza dragostea profundă dintre două persoane. În timp, norocul de dragoste a fost asociat cu numele de floarea de piersic, astfel că a fost introdus şi în Feng Shui pentru a fi explicat modul în care să potenţăm această energie şi pentru a face dragostea să înflorească într-o căsătorie fericită.
 
Un alt aspect foarte important este să achiziţionăm zodia de dragoste dintr-un loc care să ne inspire beneficitate, prosperitate şi cunoaştere. Maestra Lillian Too afirmă că remediile Feng Shui ar trebui cumpărate din magazine în care vânzătorii sunt amabili, cunoscători, iar spaţiul este curat. Feng Shui este despre a menţine energie bună, iar tot ceea ce aduceţi acasă trebuie să conţină energie favorabilă, mai ales atunci când vorbim despre protecţia casei sau pentru potenţare. Dacă totuşi nu doriţi să cumpăraţi din diferite motive (poate nu vă place să amplasaţi remedii în casă, sunt prea scumpe sau chiar nu aveţi unde să le amplasaţi), puteţi opta pentru o imagine (sticker, pictură etc) a zodiei voastre de dragoste. Puteţi să optaţi pentru imaginea potrivită vouă din galeria de mai sus. Pozele din acest articol reprezintă remedii concepute de Lillian Too şi le puteţi găsi AICI. Trebuie să recunosc că sunt foarte frumoase – ne-am achiziţionat şi noi aceste remedii şi vă putem spune că sunt remedii frumoase şi de foarte bună calitate. Deci nu uitaţi că şi imaginile sunt recomandate, mai ales dacă reprezintă simbolul foarte bine, aşa cum este în galeria de mai sus.
 
Acum să trecem la descrierea celor 4 zodii de dragoste – Peach Blossom:
 
COCOŞUL AURIU – Este zodia de dragoste pentru triunghiul de alianţă (competitorilor) Şobolan – Dragon – Maimuţă. Cocoşul reprezintă un simbol foarte special, care nu numai activează energia de dragoste pentru aceste 3 semne zodiacale, ci le şi protejează împotriva infidelităţii în căsnicie, mai ales din partea bărbatului. Cocoşul poate să înlăture bârfele şi este un remediu Taoist foarte puternic împotriva geloziei. Amplasaţi cocoşul auriu în sectorul de Vest al dormitorului, însă se poate şi în sectoarele care reprezintă cele 3 zodii: Sud-Est pentru cei din zodia Dragon, Nord pentru cei din zodia Şobolan sau Sud-Vest pentru cei din zodia Maimuţă. Culoarea remediului este dată de elementul sectorului în care se află zodia Peach Blossom, adică elementul metal.
 
IEPURELE VERDE – Este zodia de dragoste pentru triunghiul de alianţă  (independenţilor – justiţiari) Tigru – Cal – Câine. Pentru că aceste 3 zodii au un spirit independent şi sunt mai tot timpul neliniştiţi şi foarte activi, iepurele le aduce diplomaţie pentru a-i ajuta să-şi exprime sentimentele într-un alt mod. Mai mult, vă poate aduce tandreţe şi dragoste în relaţii, dar şi dorinţă de stabilitate. Toate aceste virtuţi nu vor face decât să vă ajute să deveniţi atractivi pentru cei din jurul vostru. Amplasaţi iepurele verde în sectorul de Est al dormitorului, însă se poate şi în sectoarele care reprezintă cele 3 zodii: Nord-Est pentru cei din zodia Tigru, Sud pentru cei din zodia Cal sau Nord-Vest pentru cei din zodia Câine. Culoarea remediului este dată de elementul sectorului în care se află zodia Peach Blossom, adică elementul lemn.
 
ŞOBOLANUL ALBASTRU – Este zodia de dragoste pentru triunghiul de alianţă (diplomaţilor) Iepure – Oaie – Mistreţ. Şobolanul reprezintă în general simbol de abundenţă şi cu atât mai mai mult în cazul acestui triunghi, poate aduce noroc de prosperitate în relaţia de dragoste. Prosperitatea poate fi adusă de partener sau chiar realizată împreună, ca un cuplu. Amplasaţi şobolanul albastru în sectorul de Nord al dormitorului, însă se poate şi în sectoarele care reprezintă cele 3 zodii: Est pentru cei din zodia Iepure, Sud-Vest pentru cei din zodia Oaie sau Nord-Vest pentru cei din zodia Mistreţ. Culoarea remediului este dată de elementul sectorului în care se află zodia Peach Blossom, adică elementul apă.
 
CALUL ROŞU – Este zodia de dragoste pentru triunghiul de alianţă (intelectualilor) Bivol – Şarpe – Cocoş. Pentru aceste zodii, calul nu aduce doar oportunităţi romantice, dar şi un potenţial partener pentru căsătorie. Nu este necesar să amplasaţi decât un singur cal (sau o imagine) pentru că prea mulţi pot să genereze o viaţă socială activă, cu mulţi admiratori, însă fără stabilitate. Puterea calului stă în a vă face mai curajoşi şi puternici. Este recomandat să fiţi pregătiţi pentru o relaţie cu multe surprize şi acţiune, clar nu va fi o relaţie plictisitoare. Acest triunghi de alianţă este cunoscut şi ca triunghiul intelectualilor, prin urmare aceştia sunt persoane analitice, care gândesc şi calculează foarte mult. De prea puţine ori sunt impulsivi, de aceea calul îi ajută să devină persoane mai îndrăzneţe în ceea ce priveşte relaţiile de dragoste şi exprimarea sentimentelor. Atenţie – calul roşu trebuie să fie cu o singură copită ridicată, a nu se confunda cu remediul pentru faimă! Amplasaţi calul roşu în sectorul de Sud al dormitorului, însă se poate şi în sectoarele care reprezintă cele 3 zodii: Nord-Est pentru cei din zodia Bivol, Sud-Est pentru cei din zodia Şarpe sau Vest pentru cei din zodia Cocoş. Culoarea remediului este dată de elementul sectorului în care se află zodia Peach Blossom, adică elementul foc.
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
 
s-au scris şi poezii despre frumuseţea florii de piersic pentru a simboliza dragostea profundă dintre două persoane

A&M