INFLUENTELE-ZILEI

July 8: Rabbit day

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Google+
Share:
by AM Daebak | Photography source
A

nimalul zilei este IEPURELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea este afectat de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Este o altă zi productivă pentru tine, însă banii nu cresc în copac, deci trebuie să munceşti în continuare pentru a obţine rezultatele mult dorite. Este un moment favorabil pentru a lansa idei noi la locul de muncă sau în afaceri.

                 Animalul conflictual al iepurelui este COCOŞUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Pe plan profesional, afacerile sau proiectele de la job merg destul de bine, dar atenţie la cât de sociabil eşti în cadrul evenimentelor la care participi. Este recomandat să fii mai discret.

                  Zodii favorizate astăzi sunt DRAGONUL şi ŞARPELE deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. DRAGONUL: Controlul calităţii ar trebuie să fie principala preocupare astăzi. Nu trebuie să fiţi nerăbdători. Amintiţi-vă că graba strică treaba! Nu luaţi decizii pe care le puteţi regreta mai târziu. ŞARPELE: Astăzi vă aflaţi sub presiune din punct de vedere profesional. Este posibil să vă fi asumat mai multe responsabilităţi decât ar fi trebuit.

                   Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, argintiu, gri. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                   Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile de afaceri, activităţile financiare, căsătoriile, întâlnirile romantice, schimbarea locuinţei, începerea unei construcţii. semnarea de contracte, jocurile de noroc, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:

 

FAVORABIL: 23:00 – 01:00 / 03:00 – 05:00 / 05:00 – 07:00 / 11:00 – 13:00 / 13:00 – 15:00
 
NEUTRU: 07:00 – 09:00 / 09:00 – 11:00 / 15:00 – 17:00 / 19:00 – 21:00 / 21:00 – 23:00
 
NEFAVORABIL: 01:00 – 03:00 / 17:00 – 19:00
 

                    În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                    Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                    În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                    Vă dorim o zi prosperă!

 

 

Zodii favorizate astăzi sunt DRAGONUL şi ŞARPELE deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate

A&M