INFLUENTELE-ZILEI

July 23: Horse day

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Google+
Share:
by AM Daebak | Photography source
A

nimalul zilei este CALUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Weekendul mult aşteptat este aici. Este timpul să luaţi o  pauză lenevind toată ziua pe canapea. Aveţi nevoie de odihnă mai mult decât oricine altcineva!

               Animalul conflictual al calului este ŞOBOLANUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Aveţi mare grijă la ce cuvinte folosiţi în interacţiunea cu cei din jur. Nu ar strica să fiţi mai tăcuţi câteodată. Bârfind şi răspândind zvonuri, nu faceţi decât să vă implicaţi în posibile conflicte.

               ATENŢIE! Energia zilei este o energie de ceartă. Mare atenţie la interacţiunea cu cei din jur şi la posibile conflicte, dispute, discuţii!

                Elementul zilei este focul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de roşu, roz, mov, lila. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: începerea unei construcţii. căsătoriile, întâlnirile romantice, călătoriile, vizitele, renovările, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, jocurile de noroc, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:

 

FAVORABIL: 05:00 – 07:00 / 11:00 – 13:00 / 15:00 – 17:00 / 17:00 – 19:00
 
NEUTRU: 23:00 – 01:00 / 01:00 – 03:00 / 03:00 – 05:00 / 09:00 – 11:00 / 13:00 – 15:00 / 19:00 – 21:00
 
NEFAVORABIL: 07:00 – 09:00 / 21:00 – 23:00

 

                În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                Vă dorim o zi prosperă!

 

 

ATENŢIE! Energia zilei este o energie de ceartă

A&M