INFLUENTELE-ZILEI

July 22: Snake day

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Google+
Share:
by AM Daebak | Photography via Pinterest
A

nimalul zilei este ŞARPELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia stelei 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese. Este timpul pentru o schimbare în afaceri sau la locul de muncă, însă colegii sau colaboratorii pot reprezenta un obstacol. Încercaţi tot ce puteţi mai bine pentru a impresiona prin noile idei sau concepte de proiecte!

                Animalul conflictual al şarpelui este MISTREŢUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Fiţi atenţi cu lucrurile personale. Nu este bine să aveţi prea mulţi bani la voi sau bijuterii scumpe. De asemenea când plecaţi de acasă, aveţi grijă să încuiaţi uşa.

                Zodie favorizată astăzi este CALUL care beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Este un moment foarte norocos pentru voi. Investiţiile anterioare vă pot aduce rezultate favorabile. Venitul va creşte în mod constant, însă sunteţi sfătuiţi să cheltuiţi moderat!

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie favorabilă pentru studiu şi întâlniri romantice. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante!

                 Elementul zilei este lemnul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de verde. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                 Activităţi defavorizate astăzi sunt: începerea unei construcţii. Activităţi favorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice, călătoriile, vizitele, întâlnirile de afaceri, activităţile financiare, schimbarea locuinţei, renovările, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, naşterile, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:

 

FAVORABIL: 01:00 – 03:00 / 11:00 – 13:00 / 13:00 – 15:00 / 19:00 – 21:00
 
NEUTRU: 23:00 – 01:00 / 03:00 – 05:00 / 07:00 – 09:00 / 09:00 – 11:00 / 15:00 – 17:00 / 17:00 – 19:00 / 21:00 – 23:00
 
NEFAVORABIL: 05:00 – 07:00
 

                  În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                  Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                  În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

 

 

ATENŢIE! Energia zilei este o energie favorabilă pentru studiu şi întâlniri romantice

A&M