INFLUENTELE-ZILEI

July 13: Monkey day

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Google+
Share:
by AM Daebak | Photography source
A

nimalul zilei este MAIMUŢA. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază şi de energia stelei 1, energie de victorie. Pe plan profesional, ar trebui să fiţi punctuali la toate evenimentele la care sunteţi invitaţi sau la diverse întâlniri de afaceri. Posibilele întârzieri pot ridica întrebări cu privire la seriozitatea voastră.

               Animalul conflictual al maimuţei este TIGRUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Nu este un moment favorabil pentru extinderea afacerii deoarece pot interveni diverse obstacole. Trebuie să ştiţi să vă păstraţi calmul chiar şi atunci când sunteţi provocaţi.

               Zodie favorizată astăzi este CALUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Norocul de care beneficiaţi în aceste zile vă poate aduce chiar şi o creştere a veniturilor. Se apropie momentul pentru o celebrare, aşa că aceşti bani vă pot fi de folos!

               ATENŢIE! Energia zilei este o energie favorabilă pentru studiu şi întâlniri romantice. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante!

               Elementul zilei este focul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de roşu, roz, mov, lila. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi favorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice, călătoriile, vizitele, schimbarea locuinţei, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:

 

FAVORABIL: 23:00 – 01:00 / 09:00 – 11:00 / 13:00 – 15:00 / 19:00 – 21:00
 
NEUTRU: 03:00 – 05:00 / 05:00 – 07:00 / 07:00 – 09:00 / 15:00 – 17:00 / 17:00 – 19:00 / 21:00 – 23:00
 
NEFAFORABIL: 01:00 – 03:00 / 11:00 – 13:00

 

                 În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

 

 

ATENŢIE! Energia zilei este o energie favorabilă pentru studiu şi întâlniri romantice

A&M