INFLUENTELE-ZILEI

July 11: Horse day

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Google+
Share:
by AM Daebak | Photography source
A

nimalul zilei este CALUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază de energia stelei 1, stea de victorie. Profitaţi de orice oportunitate care vă apare pentru perspectivele de promovare în carieră. Uniunile puternice sunt cele care vă vor fi folositoare în dezvoltarea afacerii. Nu vă asumaţi riscuri inutile.

                Animalul conflictual al calului este ŞOBOLANUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Nu lăsaţi aroganţa sau ignoranţa să stea în drumul vostru de a învăţa lucruri noi. Este mai bine să învăţaţi din greşelile altora. Nu uitaţi: cunoaşterea înseamnă putere!

                Zodie favorizată azi este COCOŞUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Nu vă pierdeţi timpul cu găsirea unor greşeli în politicile de afaceri, în caz contrar veţi plăti destul de scump pentru această greşeală. Respectaţi şi urmaţi regulile dacă vreţi să jucaţi acest joc!

                 ATENŢIE! Energia zilei este o energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Recomandarea noastră este să profitaţi de beneficitatea acestei zile pentru a vă realiza proiectele, în special dacă simţiţi că intuiţia este la cote maxime!

                 Elementul zilei este lemnul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de verde. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                  Activităţi defavorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice, călătoriile, vizitele, renovările, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile. Activităţi favorizate astăzi sunt: activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare:

 

FAVORABIL: 01:00 – 03:00 / 05:00 – 07:00 / 11:00 – 13:00 / 15:00 – 17:00 / 17:00 – 19:00
 
NEUTRU: 23:00 – 01:00 / 03:00 – 05:00 / 07:00 – 09:00 / 09:00 – 11:00 / 13:00 – 15:00 / 19:00 – 21:00 / 21:00 – 23:00
 

                   În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                   Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                   În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                   Vă dorim o zi prosperă!

 

 

ATENŢIE! Energia zilei este o energie de prosperitate indirectă şi noroc divin

A&M