FENG-SHUI

Influenţele lunii SEPTEMBRIE 2019

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
Share:
by AMdaebak | 29 august 2019 | PHOTOGRAPHY Source
A
cestea sunt informaţii GENERALE privind luna SEPTEMBRIE 2019. Pentru analize FENG SHUI (amprenta casei/ spaţiului de lucru) şi PAHT CHEE (astrologie chineză – diagramă personală, calcul date favorabile, analize săptămânale/ lunare, compatibilităţi), ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
Luna solară care debutează în data de 8 septembrie 2019 şi se va încheia în data de 7 octombrie 2019 este lună de COCOŞ sub patronajul elementului apă yin. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 4 stea cu energie de dragoste şi succes academic. Această lună este o lună în care apar toate combinaţiile speciale (favorabile) de stele, atât HO TU-uri cât şi suma lui 10. Energia acestei luni poate stimula relațiile, în special cele de natură romantică! Persoanele singure pot să-şi găsească persoana potrivită în această lună, dacă îşi doresc acest lucru. Amplasați simbolul Dubla Fericire aici și păstrați această parte a căminului plină de sunete, lumină și activitate. Steaua 4 aduce, de asemenea, multă energie creativă, ceea ce poate facilita apariţia unor idei noi și să creeze noi direcții inovatoare pentru cei aflați într-o continuă rutină. Scriitorii sunt cei mai favorizaţi în această lună. Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul apă, sub formă de culori (albastru + negru) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi amprenta energetică a casei pentru a aplica în mod corect recomandările.Totuşi există o atenţionare în ceea ce priveşte copiii sub 12 ani care sunt predispuşi la probleme la nivelul membrelor. Un alt aspect ce derivă din combinaţia stelei anuale şi lunare – este faptul că pot să existe probleme de comunicare între mame şi generaţia tânără – copiii, nepoţi etc – se poate simţi o nevoie acută de iubire, atenţie, afecţiune, însă sentimentele nu sunt transmise foarte bine.
 
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 2, 6, 8, 9, 11, 12, 14, 20, 24, 28 septembrie 2019  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
AICI  găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna SEPTEMBRIE 2019.
 
INFORMAŢIILE necesare pentru ANUL 2019, anul MISTREŢULUI sub patronajul elementului pământ yin sunt: Caracteristici generale, Zodii partea 1 (primele 6), Zodii partea 2 (ultimele 6), Parametrii norocului,Remedii Feng Shui 2019.
 
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!
 
În cazul lunii de COCOŞ, perioada lunii solare este 8.09.2019 – 7.10.2019, iar conform calendarului lunar este perioada 30.08.2019, ora 13:36 (ora României) – 28.09.2019, ora 21:30 (ora României). Luna plină14.09.2019, ora 07:36 (ora României).
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru
 
 
În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birourisau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.
 
Centrul casei (sediul familiei) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Energia acestei luni poate stimula relațiile, în special cele de natură romantică! Persoanele singure pot să-şi găsească persoana potrivită în această lună, dacă îşi doresc acest lucru. Amplasați simbolul Dubla Fericire aici și păstrați această parte a căminului plină de sunete, lumină și activitate. Steaua 4 aduce, de asemenea, multă energie creativă, ceea ce poate facilita apariţia unor idei noi și să creeze noi direcții inovatoare pentru cei aflați într-o continuă rutină. Scriitorii sunt cei mai favorizaţi în această lună. Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul apă, sub formă de culori (albastru + negru) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi amprenta energetică a casei pentru a aplica în mod corect recomandările. Totuşi există o atenţionare în ceea ce priveşte copiii sub 12 ani care sunt predispuşi la probleme la nivelul membrelor. Un alt aspect ce derivă din combinaţia stelei anuale şi lunare – este faptul că pot să existe probleme de comunicare între mame şi generaţia tânără – copiii, nepoţi etc – se poate simţi o nevoie acută de iubire, atenţie, afecţiune, însă sentimentele nu sunt transmise foarte bine.
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Mai mult, multiplică energia stelei anuale 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Norocul de afaceri poate să apară luna aceasta, mai ales pentru cei ale căror case se află pe direcţia de orientare Nord sau ale căror dormitoare sau birouri se află în partea de Nord a casei sau a clădirii. Combinația 4/9 (HO TU), care se formează între steaua anuală 4 şi steaua lunară 9 poate aduce prosperitate, abundenţă, profituri sporite, dar trebuie potenţată cu simboluri de prosperitate! Este o lună foarte bună și pentru elevii/ studenții care se pregătesc pentru examene. Folosiţi sectorul de Nord al casei/ spaţiului de lucru,  pentru a concepe diverse proiecte, pentru a scrie sau a învăţa – vă veţi simţi foarte productivi. Atenţie la posibile izbucniri de incendii, mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Cei care au ușa principală pe direcţia de Nord-Est ar trebui să fie foarte atenţi la securitatea locuinței în această lună. Există pericol de spargeri! Nu uitaţi să închideţi bine ușa, să porniți sistemul de alarmă etc. Remediul indicat pentru luna aceasta este reprezentarea rinocerul şi elefantul albastru. Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul apă, sub formă de culori (albastru + negru) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi amprenta energetică a casei pentru a aplica în mod corect recomandările. Există, de asemenea, un risc mai mare de violență; nu vă implicaţi în conflicte. Din fericire, combinația de stele este de bun augur, formând combinaţia  2/7 (HO TU). Este posibil să pierdeți bani, dar vă puteţi recupera pierderile. Atenţie – pentru rezidenţii acestui sector – pot să existe dificultăţi în conceperea unui copil. Mai mult, puteţi să vă confruntaţi cu bârfe şi zvonuri la locul de muncă.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (chiar şi îmbolnăviri de relaţii). O lună dificilă din punct de vedere al sănătăţii – cei care petrec prea mult timp aici ar putea începe să se simtă devitalizaţi. Amplasați simbolul Wu Lou pentru preveni îmbolnăvirea membrilor familiei. Pot să apară probleme la nivelul stomacului! De asemenea, puteți opta pentru picturi, imagini etc cu simboluri de sănătate (bambus, broasca ţestoasă, brad, egrete în pereche, cerb). În timp ce planul sănătăţii este afectat, în această lună sectorul de Est poate aduce oportunităţi în carieră, dar și noroc speculativ pentru rezidenţii acestui sector. Profitați de aceste energii pentru a fi mai îndrăzneţi atunci când este cazul. Nu fiţi timizi!
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Această energie poate să afecteze pe toți cei care locuiesc în case a căror ușă pricipală este situată pe direcţia Sud-Est. De asemenea, poate fi afectată şi fata cea mare a familiei. Recomandarea pentru a ţine sub control energiile de ceartă este să amplasaţi în acest sector un covor roșu şi/ sau un bol cu mere roşii. Un aspect pozitiv al acestei luni este că se formează suma lui 10 între steaua anuală 7 şi steaua lunară 3. Există totuşi un pericol de rănire la nivelul gâtului şi membrelor; aveţi grijă ce mâncați și evitați sporturile extreme şi antrenamentele dure. Fiţi foarte atenţi şi la posibile accidentări ce implică elementul metal – aveţi grijă la obiectele ascuţite, mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Rezidenţii acestui sector pot avea parte de câştiguri sau cadouri neaşteptate. Potenţaţi această energie prin simboluri de prosperitate. Dacă sunteți în căutarea unei promoții sau aveți nevoie să vă încasați o datorie, scrieți ceea ce doriți - inclusiv suma - pe o bucată de hârtie și așezați-o în interiorul unui cufăr de bogăţie. Atenţie însă la copiii sub 12 ani, deoarece ar putea suferi mici afecţiuni sau accidentări la nivelul ochilor, dar şi a membrelor – din cauza combinației de stele anuale 3 şi lunare 8 și ar trebui să evite să stea (sau să doarmă) în acest sector, mai ales dacă dormitoarele lor sunt amplasate în sectorul de Sud. Se formează  combinaţia 3/8 (HO TU) – aspect ce vă poate ajuta să deveniţi persoane influente şi cu putere de decizie.
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună este favorizat de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Steaua victoriei poate aduce multe oportunităţi în carieră şi competiţii pentru rezidenţii acestui sector. Cu toate aceste există un dezechilibru din punct de vedere a elementelor – apă aparţinând stelei 1 lunare şi pământ, element aparţinând stelei 5 anuale. Puteţi să vă folosiţi de simbolul Steagul Victoriei pentru a potenţa această energie de succes. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre (puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. O altă recomandare ar fi să vă folosiţi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a potenţa energia de victorie. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi amprenta energetică a casei pentru a aplica în mod corect recomandările. Fiți foarte atenţi la posibile răniri cauzate de accidente, mai ales dacă dormitorul se află în Sud-Vest sau dacă petreceți mult timp aici. Puteţi amplasa şi simboluri de sănătate pentru a remedia această situaţie. De asemenea, puteți opta pentru picturi, imagini etc cu simboluri de sănătate (bambus, broasca ţestoasă, brad, egrete în pereche, cerb).  Există, de asemenea, pericol de boli cu transmitere sexuală, probleme cu auzul, toxinfecţii alimentare.
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună beneficiază de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Un sector atât de norocos luna aceasta! Combinaţia 1/6 (HO TU) dintre steaua anuală şi cea lunară poate să aducă noi oportunități, dar şi succes academic. De aceea sectorul de Vest va fi deosebit de norocos pentru studenți și pentru tineri - încercați să lucrați şi să învăţaţi mai mult în această parte a casei. Nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. Atenţie – pot să apară dureri de cap din cauza stresului excesiv!
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună este afectat de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este o lună bună pentru a face acte caritabile şi activităţi spirituale (ardere de tămâie şi curăţări energetice), în vederea distrugerii vibraţiilor negative. Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi amprenta energetică a casei pentru a aplica în mod corect recomandările. Este cu atât mai periculoasă luna aceasta, cu cât energia lunară a stelei 5 este multiplicată de steaua anuală 9. Mențineți acest sector cât mai liniștit posibil. Fără săpături, fără muzică, fără petreceri etc. Asigurați-vă că aveți o pagodă cu cinci elemente aici luna aceasta, mai ales dacă aceasta este zona unde petreceți mult timp/dormiţi. Aceste energii pot afecta bărbatul casei în mod negativ. Evitaţi jocurile de noroc, investiţiile financiare şi fiţi foarte atenţi pentru că pot să apară accidente care implică focul – mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector. De asemenea pot să apară probleme la nivelul ochilor!
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti
 
 
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna SEPTEMBRIE 2019: ŞOBOLANUL, CALUL, OAIA, MAIMUŢA, COCOŞUL. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Această energie multiplică energeia stelei anuale 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Mai mult, între steaua anuală şi steaua lunară se formează o combinaţie 4/9 (HO TU), combinaţie ce poate aduce noroc în afaceri. Cei implicaţi în comerţ pot avea parte de foarte multe oportunităţi în următoarea perioadă. Totul pare să se desfăşoare într-un ritm foarte alert, se întâmplă foarte multe lucruri, iar reacţia voastră trebuie să fie pe măsură. Aveţi încredere în propria abilitate de a face mai multe lucruri în acelaşi timp. Rămâneţi în alertă, foarte atenţi, pentru că nu se ştie niciodată de unde pot să vă apară şansele, dar şi persoanele care să vă ajute la momentul potrivit. Chiar dacă volumul de muncă creşte atât în afaceri, cât şi la locul de muncă, faceţi faţă foarte bine presiunii şi este foarte puţin probabil să faceţi greşeli. Cei care se află într-o funcţie de conducere/ managerială îşi vor putea coordona foarte bine membrii echipei pentru a obţine cele mai bune rezultate. Pentru că steaua lunară 9 se referă şi la prosperitatea în viitor, luna aceasta este o perioadă foarte bună pentru a face investiţii, dar şi pentru a vă asuma anumite riscuri, mai ales dacă aţi pus pe hârtie avantajele şi dezavantajele. Luna aceasta beneficiaţi de energia necesară pentru a profita la maxim de oportunităţile care pot să vă apară. Este momentul să gândiţi pe termen lung şi să gândiţi măreţ! Poate fi o lună tumultoasă din punct de vedere sentimental, mai ales pentru cei la început de relaţie; totul depinde de persoana cu care ieşiţi la întâlniri. Din păcate pentru cei căsătoriţi, există o atenţionare destul de serioasă: există predispoziţie spre infidelităţi, mai ales din partea voastră (nu este exclus nici partenerul vostru). Este posibil să fiţi ispitiţi de o persoană care nu-şi doreşte nimic serios, iar voi să vă riscaţi relaţia pentru o plăcere de moment. Recomandarea este să vă faceţi planuri pentru a petrece mai mul timp cu partenerul de viaţă: o cină romantică, o mini-vacanţă în doi, o ieşire în oraş etc.
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Cu toate că energia lunară nu este favorabilă, se formează o combinaţie 2/7 (HO TU) între steaua anuală 2 şi steaua lunară 7; această combinaţie vă poate aduce noroc financiar. Puteţi avea oportunităţi foarte multe de face bani, însă există riscul de a şi pierde pe măsură! Când porniţi o acţiune, recomandarea este să nu vă uitaţi prea mult înapoi, să încercaţi să nu aveţi prea mari regrete că nu aţi făcut un anumit lucru. La momentul la care aţi luat decizia, aţi făcut tot ce trebuia conform cu informaţiile pe care le aveaţi la acel moment. Nu uitaţi că anul acesta aveţi şanse de a vă aduce în viaţa voastră prosperitatea, însă trebuie să aveţi puţină răbdare pentru că totul se va întâmpla gradual până la sfârşitul acestui an chinezesc. De asemenea, este foarte important să aveţi grijă cui vă spuneţi planurile, ideile şi gândurile – risc de trădare – rămâneţi în alertă pe tot parcursul acestei luni. Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul apă, sub formă de culori (albastru + negru) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Oportunităţile de a face bani pot veni sub diferite forme şi de la diferite persoane, însă trebuie să fiţi atenţi la acele oportunităţi care par prea bune ca să fie adevărate. Nu luaţi nicio decizie până nu aveţi toate informaţiile. De asemenea, faceţi totul legal şi aveţi încredere în intuiţia voastră! Există riscul să fiţi trădaţi inclusiv de persoane pe care le credeaţi prieteni apropiaţi. Planul sentimental nu este foarte bine aspectat – chiar dacă sunteţi într-o relaţie, simţiţi mai mult că sunteţi singuri şi neînţeleşi, însă este foarte posibil ca şi partenerul să simtă la fel din partea voastră. Pentru cei singuri nu este o lună favorabilă pentru a începe o relaţie. Un alt aspect foarte important este faptul că se pot isca neînţelegeri între voi şi anumite persoane din anturajul vostru – vă este recomandat să evitaţi bârfele şi lansarea de zvonuri! De asemenea sunteţi sfătuiţi să nu veniţi noaptea târziu acasă sau să mergeţi pe străzi lăturalnince, prost luminate! Atenţie mare pentru femeile din zodia Bivol care îşi doresc să rămână însărcinate - pot să existe dificultăţi în conceperea unui copil. Este luna zodiei aliat a dvs, zodia Cocoş.
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie defurturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Cu toate că energia lunară nu este favorabilă, se formează o combinaţie 2/7 (HO TU) între steaua anuală 2 şi steaua lunară 7; această combinaţie vă poate aduce noroc financiar. Puteţi avea oportunităţi foarte multe de face bani, însă există riscul de a şi pierde pe măsură! Luna aceasta poate fi însă o perioadă bună pentru a finaliza proiecte începute luna trecută. Cei care sunt activi în domeniul voluntariatului sau asistenţei sociale, pot face lucruri minunate şi măreţe în următoarea perioadă. Pe de-o parte vă bucuraţi de popularitate, pe de altă parte energia stelei 7 lunare poate aduce risc de trădare, duplicitate, uneori din partea cui nu vă aşteptaţi. Luna aceasta vă puteţi bucura de suporteri, dar veţi avea parte şi de persoane care vor vrea să vă pună piedici. Încercaţi să nu vă spuneţi oricui ideile, planurile şi gândurile – rămâneţi în alertă, mai ales când vine vorba de persoane noi cunoscute. Dacă vreţi să vă asumaţi riscuri financiare, investiţii, jocuri de noroc, sunteţi sfătuiţi să vă gândiţi foarte bine înainte, dacă merită riscul şi dacă într-adevăr veţi obţine mai mult decât aţi investit. De asemenea, vă este recomandat să limitaţi contactul cu persoane care nu par de încredere, mai ales la locul de muncă – lucrul individual poate să fie cheia succesului pentru voi în această lună! Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul apă, sub formă de culori (albastru + negru) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Pentru a activa energiile combinaţiei HO TU, puteţi pune într-un cufăr simboluri de prosperitate: monezi, pietre preţioase, cristale, ingoţi etc. Acest ritual simbolic va activa energiile prosperităţii în această lună. Planul sentimental nu este foarte bine aspectat pentru voi în această lună, mai ales pentru cei singuri. Este o lună în care vă concentraţi pe alte aspecte ale vieţii. Atenţie mare pentru femeile din zodia Tigru care îşi doresc să rămână însărcinate - pot să existe dificultăţi în conceperea unui copil.
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a ţine sub control această energie de boală. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Puteţi recita în fiecare zi mantra lui Medicine Buddha (varianta scurtă a mantrei): TADYATHA/ OM BHEKHANDZYE BHEKHANDZYE MAHA BHEKHANDZYE [BHEKHANDZYE]/ RADZA SAMUDGATE SOHA sau o puteţi asculta AICI. Din păcate, există predispoziţii pentru răceli, captarea de viruşi/ bacterii – evitaţi spaţiile aglomerate: magazine mari, mall-uri, cluburi etc. Există riscul şi de accidentări fizice: luxarea unei glezne, căzături etc. Mai mult, pot să apară şi dureri de cap frecvente! Evitaţi de asemenea practicarea sporturilor extreme, antrenamentelor dure, conducerea maşinii într-un mod neglijent sau călătoriile lungi. Este luna în care trebuie să puneţi pe primul plan sănătatea! Puteţi rămâne sănătoşi şi energici prin adoptarea unui regim alimentar sănătos, odihnă mai multă, plimbări în natură, exerciţii uşoare. Evitaţi mâncărurile fast-food pentru că riscaţi să aveţi toxinfecţii alimentare, mai ales dacă sunteţi deja într-o stare mai proastă. Această energia a bolii vă seacă pur şi simplu de energie, de aceea sunteţi sfătuiţi să nu vă extrasolicitaţi. Nu rămâneţi peste program, evitaţi să rămâneţi cu lucrurile pe ultima sută de metri, şi verificaţi de mai multe ori proiectele la care aţi lucrat pentru că există riscul să greşiţi – luna aceasta nu vă puteţi concentra la nivelul la care eraţi obişnuiţi. Nu este perioada pentru luarea de decizii, mai ales în afaceri – pasaţi din responsabilităţi echipei şi amânaţi lansarea de servicii şi produse noi. Este luna zodiei dvs conflictuale, zodia Cocoş! Persoanele în vârstă, femeile însărcinate şi persoanele bolnave trebuie să evite să doarmă în sectorul de Est al casei în această lună. Amplasați simbolul Wu Lou pentru preveni îmbolnăvirea membrilor familiei. Pot să apară probleme la nivelul stomacului! De asemenea, puteți opta pentru picturi, imagini etc cu simboluri de sănătate (bambus, broasca ţestoasă, brad, egrete în pereche, cerb). Din punct de vedere sentimental este o lună foarte bună pentru a face gesturi romantice pentru că acestea vor fi foarte apreciate şi ţinute minte pentru multă vreme, dar mai ales aceste gesturi vor fi reciproce. Elevii şi studenţii din zodia Iepure sunt sfătuiţi să nu-şi lase proiecte pe ultimul moment pentru că nu vor avea energia necesară de a recupera la timp!
 
DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese, dar totuşi puteţi să beneficiaţi de ajutorul zodiei prietenului dvs secret, zodia Cocoş. Steaua 3 este o stea cu element lemn, iar cea mai bună metodă de a o ţine sub control este să vă folosiţi de elementul foc. Puteţi amplasa în acest sector un covor roşu sau chiar o lumină puternică roşie. Nu uitaţi că un alt remediu foarte bun îl constituie bolul cu mere roşii. Combinaţia numită suma lui 10 între steaua anuală 7 şi steaua lunară 3,  vă poate ajuta să finalizaţi toate proiectele în timp util, într­-un mod profesionist. Tot ceea ce aţi început în lunile trecute, inclusiv acele proiecte pe care le-aţi tot amânat, au acum o şansă foarte mare să vă aducă rezultatele mult dorite. Vă este recomandat ca în următoarea perioadă să optaţi pentru lucrul individual şi să evitaţi pe cât posibil lucrul în echipă – risc de conflict. O altă problemă care poate să apară în această lună din cauza energiei stelei 3, ţine de autorităţi, procese, probleme cu legea etc. Dacă este posibil, amânaţi procesele (dacă sunteţi deja implicaţi) până luna viitoare, pentru că acum există riscul ca lucrurile să se complice şi să aveţi voi de pierdut. Evitaţi şi refuzaţi orice implicare în conflicte care pot degenera, în bârfe sau lansarea de zvonuri. Cedaţi dreptatea partenerului de discuţie – nu se merită să vă implicaţi într-o ceartă doar pentru simplul motiv că vreţi să vă impuneţi dreptatea voastră. Dacă menţineţi o stare de pace şi armonie sunt şanse mari să treceţi cu bine peste această lună. Nu vă asociaţi cu persoane necunoscute şi nu vă lăsaţi provocaţi! Celor care au propria afacere, le este recomandat să se concentreze mai mult pe finalizarea unor proiecte, decât pe implementarea unor idei noi. Pot să apară mici neînţelegeri cu partenerii de afaceri sau asociaţi; riscaţi să-i jigniţi fără să vă daţi seama, de aceea sunteţi sfătuiţi să fiţi diplomaţi şi cu tact atunci când discutaţi cu aceştia. Pe plan sentimental nu este o lună bună pentru a începe relaţii deoarece aveţi nevoie de spaţiu şi este puţin probabil ca o persoană nouă să vă înţeleagă pe deplin nevoile în această perioadă. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să facă fiecare ce-i place fără a-i impune celuilalt propriile dorinţe – nevoie de spaţiu pentru a menţine o relaţie armonioasă. Elevii şi studenţii din zodia Dragon sunt sfătuiţi să lucreze la teme/ proiecte individual şi să nu se implice în bârfe şi lansarea de zvonuri. Există totuşi un pericol de rănire la nivelul gâtului şi membrelor; aveţi grijă ce mâncați și evitați sporturile extreme şi antrenamentele dure. Fiţi foarte atenţi şi la posibile accidentări ce implică elementul metal – aveţi grijă la obiectele ascuţite, mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector.
 
ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Steaua 3 este o stea cu element lemn, iar cea mai bună metodă de a o ţine sub control este să vă folosiţi de elementul foc. Puteţi amplasa în acest sector un covor roşu sau chiar o lumină puternică roşie. Nu uitaţi că un alt remediu foarte bun îl constituie bolul cu mere roşii. Combinaţia numită suma lui 10  care se formează între steaua anuală 7 şi steaua lunară 3, vă poate ajuta să finalizaţi proiectele în timp util. Mai mult, vă va ajuta să scăpaţi de anumite frustrări pe care le-aţi acumulat în lunile trecute atunci când ceva poate nu a mers aşa cum v-aţi fi aşteptat. Vă puteţi face planuri pentru că veţi şti exact ce vă doriţi şi cum să le puneţi în aplicare atunci când va veni momentul. Pentru a potenţa această suma lui 10, puteţi amplasa în sectorul de Sud-Est al sufrageriei 9 pere aurii. Este cu adevărat de bun augur mai ales pentru persoanele implicate în afaceri sau proiecte foarte importante, dar şi pentru persoanele care vor să-şi recupereze banii de la cineva dator. Perele activează prosperitatea! O altă problemă care poate să apară în această lună din cauza energiei stelei 3, ţine de autorităţi, procese, probleme cu legea etc. Dacă este posibil, amânaţi procesele (dacă sunteţi deja implicaţi) până luna viitoare, pentru că acum există riscul ca lucrurile să se complice şi să aveţi voi de pierdut. Evitaţi şi refuzaţi orice implicare în conflicte care pot degenera, în bârfe sau lansarea de zvonuri. Cedaţi dreptatea partenerului de discuţie – nu se merită să vă implicaţi într-o ceartă doar pentru simplul motiv că vreţi să vă impuneţi dreptatea voastră. Dacă menţineţi o stare de pace şi armonie sunt şanse mari să treceţi cu bine peste această lună. Nu vă asociaţi cu persoane necunoscute şi nu vă lăsaţi provocaţi! Pe plan sentimental, luna aceasta sunteţi destul de nerăbdători şi temperamentali, deci lăsaţi întâlnirile romantice pe luna viitoare! Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil pot avea opinii diferite şi fiecare partener va vrea să-şi impună propria părere. Evitaţi discuţiile care pot degenera sau pot strica relaţia. Gândiţi foarte bine ce vreţi să spuneţi pentru a nu regreta mai târziu. Nu vă lăsaţi provocaţi indiferent în ce context v-aţi afla: job, afaceri, familie, cuplu. Există riscul să fiţi prost înţeleşi! Cei care au propria afacere, le este recomandat să se concentreze mai mult pe finalizarea unor proiecte, decât pe implementarea unor idei noi. Există totuşi un pericol de rănire la nivelul gâtului şi membrelor; aveţi grijă ce mâncați și evitați sporturile extreme şi antrenamentele dure. Fiţi foarte atenţi şi la posibile accidentări ce implică elementul metal – aveţi grijă la obiectele ascuţite, mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector. Este  luna  aliatului dvs, zodia Cocoş.
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. În această lună se formează o combinaţie foarte bună, 3/8 (HO TU), între steaua anuală şi steaua lunară. Această combinaţie poate indica noroc de autoritate, putere, ledearship, în special pentru cei care îşi doresc o funcţie importantă. Această lună este excelentă pentru cei din domeniul politic, dar şi pentru cei care au propria afacere. Poate să fie o perioadă extraordinară pentru a primi cadouri neaşteptate, moşteniri, bani, premii etc. Puteţi câştiga bani în următoarea perioadă fără a face prea multe eforturi, de aceea veţi avea şansa de a vă răsfăţa mambrii familiei cu lucruri luxoase. De asemenea este un moment bun să vă faceţi „poftele”: o vacanţă, un telefon nou, o geantă nouă, pantofi noi sau orice altceva ce v-aţi dorit de foarte mult timp. A trăi în abundenţă în această lună nu va face decât să atragă şi mai multă prosperitate în viaţa voastră. La locul de muncă, dar şi în afaceri, vă bucuraţi de foarte mult sprijin, mai ales dacă aspiraţi la o promovare. Apare persoana potrivită care să vă ajute la momentul potrivit. Competitorii nu se vor putea face remarcaţi deoarece  sunteţi cu mult înaintea lor. Toată lumea va dori să fie în graţiile voastre, de aceea veţi beneficia de foarte multă popularitate în această lună. Folosiţi-vă de aceste energii pentru a vă mări cercul de conexiuni/ prieteni/ parteneri de afaceri/ clienţi – va fi foarte bine pe termen lung, dacă faceţi ce trebuie acum. Pe plan sentimental aveţi libertatea de a alege sau de a fi ales, totul rămâne la latitudinea voastră – atenţie, nu vă grăbiţi dacă nu simţiţi cu adevărat că ar putea fi ceva serios! Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil se bucură de o perioadă foarte frumoasă, ca o a doua lună de miere – puteţi primi un cadou din partea partenerului sau puteţi afla că veţi fi părinţi. Elevii şi studenţii beneficiază de o perioadă foarte bună din punct de vedere academic – succes la examene sau competiţii! Atenţie însă la copiii sub 12 ani, deoarece ar putea suferi mici afecţiuni sau accidentări la nivelul ochilor, dar şi a membrelor – din cauza combinației de stele anuale 3 şi lunare 8 și ar trebui să evite să stea (sau să doarmă) în acest sector, mai ales dacă dormitoarele lor sunt amplasate în sectorul de Sud.
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Începeţi să vă simţiţi din nou puternici, atât din punct de vedere fizic cât şi mental. Nivelul de energie creşte considerabil, astfel încât veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus pentru această lună. Această energie de victorie poate ajuta foarte mult persoanele care se vor afla în competiţii de orice fel (în special cele sportive). Este foarte important să adoptaţi mereu gândirea de campioni şi să luptaţi până la final, indiferent de obstacolele care pot să apară. Aveţi toate şansele să câştigaţi!Puteţi să vă folosiţi de simbolul Steagul Victoriei pentru a potenţa această energie de succes. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre (puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. O altă recomandare ar fi să vă folosiţi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a potenţa energia de victorie. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Luna aceasta vă poate aduce şi schimbări/ transformări – pentru foarte mulţi dintre voi aceasta va fi perioada ideală pentru noi începuturi. Poate să fie o schimbare de locuinţă, o schimbare de job, de hobby, de domeniu de activitate, poate chiar începeţi o afacere sau o relaţie sentimentală. Dacă v-aţi dorit să schimbaţi ceva în viaţa voastră, acum este momentul potrivit – lăsaţi îndoielile şi treceţi la acţiune! Pentru persoanele care se află într-o funcţie de conducere la job sau în propria afacere – veţi şti să fiţi un adevărat lider pentru toţi ceilalţi, aceştia din urmă fiind pregătiţi să vă urmeze orice ar fi. Inspiraţi foarte mult încredere şi profesionalism! Din punct de vedere sentimental este o lună fabuloasă pentru a face următorul pas în relaţie – logodnă, căsătorie, conceperea unui copil, mutarea împreună! Este o lună foarte bună şi pentru cei singuri – aveţi încredere în intuiţia voastră! Dacă v-aţi simţit în ultima vreme fără energie şi fără chef poate ar fi momentul să faceţi o curăţenie generală în casă, să mutaţi o piesă de mobilier, să vă cumpăraţi ceva nou – totul pentru a reîmprospăta energiile casei astfel încât vitalitatea să fie la cote maxime. Elevii şi studenţii zodie Oaie au toate şansele să se întoarcă acasă cu un trofeu sau o bursă foarte importantă! Munca vă este în sfârşit recunoscută! Fiți foarte atenţi la posibile răniri cauzate de accidente, mai ales dacă dormitorul se află în Sud-Vest sau dacă petreceți mult timp aici. Puteţi amplasa şi simboluri de sănătate pentru a remedia această situaţie. De asemenea, puteți opta pentru picturi, imagini etc cu simboluri de sănătate (bambus, broasca ţestoasă, brad, egrete în pereche, cerb). Există, de asemenea, pericol de boli cu transmitere sexuală, probleme cu auzul, toxinfecţii alimentare.
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Începeţi să vă simţiţi din nou puternici, atât din punct de vedere fizic cât şi mental. Nivelul de energie creşte considerabil, astfel încât veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus pentru această lună. Această energie de victorie poate ajuta foarte mult persoanele care se vor afla în competiţii de orice fel (în special cele sportive). Este foarte important să adoptaţi mereu gândirea de campioni şi să luptaţi până la final, indiferent de obstacolele care pot să apară. Aveţi toate şansele să câştigaţi! Puteţi să vă folosiţi de simbolul Steagul Victoriei pentru a potenţa această energie de succes. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre (puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. O altă recomandare ar fi să vă folosiţi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a potenţa energia de victorie. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Energiile acestei luni vă vor ajuta să vă menţineţi înaintea competiţiei, indiferent despre cine ar fi vorba sau în ce domeniu activaţi. Luna aceasta vă poate aduce şi schimbări/ transformări – pentru foarte mulţi dintre voi aceasta va fi perioada ideală pentru noi începuturi. Poate să fie o schimbare de locuinţă, o schimbare de job, de hobby, de domeniu de activitate, poate chiar începeţi o afacere sau o relaţie sentimentală. Dacă v-aţi dorit să schimbaţi ceva în viaţa voastră, acum este momentul potrivit – lăsaţi îndoielile şi treceţi la acţiune! Aceasta este luna ideală pentru a vă asuma riscuri şi să vă bazaţi doar pe intuiţie. Puneţi în aplicarea acel plan la care aţi visat de atâta timp, chiar dacă acest lucru poate însemna o schimbare majoră în viaţa voastră – nu veţi întâlni în acest an o altă lună mai bună ca aceasta pentru a vă atinge obiectivul mult visat. Acest lucru nu înseamnă că veţi fi iresponsabili, doar că veţi fi ajutat să faceţi ce vă doriţi fără prea multe obstacole. Cheia succesului pentru voi în această lună este să ieşiţi din zona de confort – numai aşa veţi reuşi! În plan social vă bucuraţi de foarte multă popularite, emanaţi numai energie pozitivă şi sunteţi foarte deschişi – toată lumea vrea să fie în jurul vostru! În afaceri vă este recomandat să gândiţi măreţ şi să aveţi încredere în propriile decizii – fiţi cu ochii pe şansele care pot să apară pe parcursul acestei luni. Planul sentimental este moderat aspectat în această lună, deoarece veţi fi preocupaţi mai mult de propria persoană: să vă relaxaţi mai mult, să vă uitaţi la TV sau la un film, să citiţi o carte etc. Nu este un lucru rău; dacă nu simţiţi să ieşiţi în oraş, nu o faceţi! Aveţi nevoie în jurul vostru de persoane la fel de profunde ca şi voi pentru a vă înţelege. Elevii şi studenţii zodie Maimuţă pot avea un moment de „AHA!” care să-i inspire, să le ofere entuziasm şi să le deschidă uşi către noi direcţii! Fiți foarte atenţi la posibile răniri cauzate de accidente, mai ales dacă dormitorul se află în Sud-Vest sau dacă petreceți mult timp aici. Puteţi amplasa şi simboluri de sănătate pentru a remedia această situaţie. De asemenea, puteți opta pentru picturi, imagini etc cu simboluri de sănătate (bambus, broasca ţestoasă, brad, egrete în pereche, cerb).  Există, de asemenea, pericol de boli cu transmitere sexuală, probleme cu auzul, toxinfecţii alimentare.
 
COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este cu atât mai favorabilă această lună, cu cu cât se alătură stelei 1 anuale formând un 1/6 HO TU.  Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul pământ, sub formă de culori (galben, portocaliu, maro) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Luna aceasta veţi simţi că aveti parte de persoane care sunt alături de voi, gata să vă sară în ajutor cu ceea ce aveţi nevoie. În unele cazuri poate să fie vorba despre un simplu sfat, dar acela să reprezinte chiar soluţia la dilema sau problema voastră. Tot ceea ce vă propuneţi să faceţi în următoarea perioadă are şanse mari să se materializeze, dar şi să aibă o anumită semnificaţie pentru viaţa voastră. Se pot întâmpla numai lucruri bune, pe toate planurile, mai ales în această conjunctură când sunt două stele albe, cum sunt steaua 6 lunară şi steaua 1 anuală. Mai mult, energia generată de aceste două stele albe vă pot întări parametrul forţei vitale astfel încât să beneficiaţi de entuziasm şi determinare în tot ceea ce întreprindeţi în această lună. Este foarte important să profitaţi la maxim de oportunităţile care pot să vă apară şi să nu vă fie teamă să acţionaţi. Este o lună importantă pentru voi, nu o lăsaţi să treacă pur şi simplu pe lângă voi, fără să vă atingeţi obiectivele. La locul de muncă, energia stelei 6 lunare poate aduce foarte multă armonie, permiţând ca lângă voi să fie doar persoane pozitive şi pline de energie. Cei care aşteptaţi de ceva vreme o veste în legătură cu o situaţie anume, nu veţi fi deloc dezamăgiţi în această lună – va fi vestea care reprezintă binele vostru suprem. Nu veţi întâmpina dificultăţi nici daca vă aflaţi într-o competiţie cu cineva pentru o anume funcţie! Atenţie – pot să apară dureri de cap din cauza stresului excesiv! Fetele cele mici ale casei zodie Cocoş beneficiază de o relaţie foarte bună cu părinţii/ bunicii etc. Sunt pline de energie, fericire, ceea ce nu va face decât să-i inspire şi pe ceilalţi membrii ai familiei!
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este cu atât mai periculos cu cât este multiplicată de steaua anuală 9. Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Înlăturaţi tot ce aparţine elementului foc – culori (roşu, roz, mov, lila) din sectorul de Nord-Vest al casei. Cel mai bun remediu pentru această situaţie va rămâne întotdeaua Pagoda celor 5 elemente. Acest remediu Feng Shui are capacitatea de a vă proteja şi de a vă asigura că nu vă aflaţi în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. De asemenea vă poate ajuta să nu deveniţi victima unor accidente. Un alt remediu foarte bun este recitarea mantrei OM AH HUM – aceasta este foarte puternică şi funcţionează de fiecare dată! Evitaţi să vă implicaţi în situaţii periculoase cum ar fi: condusul cu viteză, depăşiri periculoase, mâncatul din locuri dubioase etc. De asemenea, vă este recomandat să evitaţi luarea de decizii importante, riscuri financiare, jocurile de noroc, schimbarea de casă, schimbarea locului de muncă, începerea unor parteneriate în afaceri, semnări de contracte, căsătorii etc. Este foarte important să aveţi în vedere că în momente ca acestea este indicat să rămâneţi cât mai retraşi şi să evitaţi evenimentele importante. La locul de muncă s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi din cauza faptului că această energie vă poate determina să fiţi mai temperamentali, iritabili, nerăbdători şi intoleranţi. Există riscul să vedeţi doar partea rea a lucrurilor şi să nu puteţi găsi soluţii la problemele voastre. Încercaţi să vă detaşaţi şi să vă calmaţi pentru a reveni pe direcţia cea bună! Din păcate şi acasă vă puteţi confrunta cu diverse situaţii în care să apară conflicte între voi şi copii sau între voi şi părinţi, dar şi în cuplu. Această stare de disconfort va fi accentuată şi de cei din jur, de aceea depinde de voi cum veţi trece peste această lună, depinde foarte mult de felul în care reacţionaţi. Aveţi încredere în propriile puteri şi învăţaţi să fiţi mai răbdători şi mai toleranţi cu cei din jur; numai aşa veţi putea păstra armonia în familie. Aceste energii pot afecta bărbatul casei în mod negativ. Evitaţi jocurile de noroc, investiţiile financiare şi fiţi foarte atenţi pentru că pot să apară accidente care implică focul – mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector. De asemenea pot să apară probleme la nivelul ochilor!
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este cu atât mai periculos cu cât este multiplicată de steaua anuală 9. Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Înlăturaţi tot ce aparţine elementului foc – culori (roşu, roz, mov, lila) din sectorul de Nord-Vest al casei. Cel mai bun remediu pentru această situaţie va rămâne întotdeaua Pagoda celor 5 elemente. Acest remediu Feng Shui are capacitatea de a vă proteja şi de a vă asigura că nu vă aflaţi în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. De asemenea vă poate ajuta să nu deveniţi victima unor accidente. Un alt remediu foarte bun este recitarea mantrei OM AH HUM – aceasta este foarte puternică şi funcţionează de fiecare dată! Există predispoziţie spre mici accidentări, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi practicarea sporturilor extreme şi/ sau a antrenamentelor dure. Gândiţi-vă foarte bine înainte să luaţi o decizie sau să vă asumaţi orice fel de risc financiar – recomandat este să amânaţi tot ce nu este urgent pe luna viitoare. Evitaţi să vă implicaţi în situaţii periculoase cum ar fi: condusul cu viteză, depăşiri periculoase, mâncatul din locuri dubioase etc. De asemenea, vă este recomandat să evitaţi luarea de decizii importante, riscuri financiare, jocurile de noroc, schimbarea de casă, schimbarea locului de muncă, începerea unor parteneriate în afaceri, semnări de contracte, căsătorii etc. Este foarte important să aveţi în vedere că în momente ca acestea este indicat să rămâneţi cât mai retraşi şi să evitaţi evenimentele importante. La locul de muncă s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi din cauza faptului că această energie vă poate determina să fiţi mai temperamentali, iritabili, nerăbdători şi intoleranţi. Există riscul să vedeţi doar partea rea a lucrurilor şi să nu puteţi găsi soluţii la problemele voastre. Încercaţi să vă detaşaţi şi să vă calmaţi pentru a reveni pe direcţia cea bună! Din păcate şi acasă vă puteţi confrunta cu diverse situaţii în care să apară conflicte între voi şi copii sau între voi şi părinţi, dar şi în cuplu. Această stare de disconfort va fi accentuată şi de cei din jur, de aceea depinde de voi cum veţi trece peste această lună, depinde foarte mult de felul în care reacţionaţi. Aveţi încredere în propriile puteri şi învăţaţi să fiţi mai răbdători şi mai toleranţi cu cei din jur; numai aşa veţi putea păstra armonia în familie. Aceste energii pot afecta bărbatul casei în mod negativ. Evitaţi jocurile de noroc, investiţiile financiare şi fiţi foarte atenţi pentru că pot să apară accidente care implică focul – mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector. De asemenea pot să apară probleme la nivelul ochilor!
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
 
 
 
În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 4 stea cu energie de dragoste şi succes academic!

A&M