FENG-SHUI

Influenţele lunii OCTOMBRIE 2016

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Google+
Share:
by Alexandra DAEBAK | 29 september 2016 | PHOTOGRAPHY Source
L
una octombrie este lună de CÂINE sub patronajul elementului pământ yang, în centrul lo sho-ului aflându-se steaua 3, stea cu  energie de certuri, conflicte şi dispute. ATENŢIE la zilele de Dragon şi orele de dragon, câine, bivol şi oaie (AICI găsiţi intervalele orare) acesta fiind animalul conflictual al zodiei Câine (ambele zodii având element pământ yang), deoarece se realizează o „ciocnire” fiind un exces de pământ yang. Această ciocnire poate indica dezastre de pământ (cutremure, alunecări de teren). Zilele de Dragon sunt: 13, 25 octombrie şi 6 noiembrie.
 
Este o perioadă dominată de această energie de certuri, de aceea este recomandat să puneţi accentul pe curăţarea fizică şi energetică a casei şi de asemenea o reenergizare şi curăţare a corpului, organismului şi minţii. Aveţi mare grijă la problemele cauzate de ciocnirile dintre elemente. Elementul stelei 3 lunare, lemnul, distruge elementul stelei 2 anuale, pâmântul. Acest lucru arată faptul că se atenuează problemele de sănătate, însă pot să apară diferite probleme, conflicte, certuri, litigii sau probleme financiare. Este valabil şi la nivel macro: centrul oraşului, ţării, continentului. AICI aveţi câteva grupe de zile, calculate de Lillian Too, pentru a vedea cum să profităm de beneficitatea unor zile sau cum să ne protejăm în cazul unor stele nefavorabile.
 
Încercaţi să nu vă implicaţi în discuţii care pot avea consecinţe violente, mai ales la locul de muncă. De asemenea, fiţi atenţi la discuţiile contradictorii cu soţul/soţia, în special în ceea ce priveşte aspectele financiare. Evitaţi zgomotele prea mari în centrul casei luna aceasta. Remediile recomandate pentru această lună: Simbolul Dublei Fericiri şi Placa celor 9 zeităţi.
 
Zodiile cele mai favorizate în această lună sunt: ŞOBOLANUL, BIVOLUL, TIGRUL, IEPURELE, OAIA, MAIMUŢA, MISTREŢUL. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie şi sectoare.
 
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează şi Şobolanul şi Fiul cel mijlociu al casei) beneficiază de energia stelei 8, stea cu energie de prosperitate. Este posibil să câştigaţi mai mulţi bani luna aceasta, cu condiţia să vă depăşiţi competitorii. Există o şansă foarte mare să obţineţi un venit diferit de cel constant prin intermediul diverselor concursuri de la locul de muncă sau din afaceri. Atenţionarea în ceea ce priveşte energia stelei 7, energie de furturi (idei, obiecte) şi violenţă verbală, rămâne în continuare valabilă, de aceea este bine să purtaţi amuleta de protecţie împotriva furturilor cu rinocerul şi elefantul albastru. Femeile şi bărbaţii tineri pot fi mai favorizaţi luna aceasta din punct de vedere sentimental.
 
 
ŞOBOLANUL
Luna aceasta beneficiaţi de o stea foarte benefică, energia stelei 8, energie de prosperitate. Este bine să profitaţi de orice oportunitate care vă apare, mai ales în domeniul jobului. Este o lună excelentă pentru a vă bucura de viaţă şi a vă relaxa cât mai mult. La locul de muncă este bine să acceptaţi provocările care apar pentru a vă putea impresiona superiorii şi colegii. Cei care sunteţi în domeniul vânzărilor, luna aceasta este o perioadă foarte profitabilă din punct de vedere financiar. De asemenea sunt favorizaţi cei care deţin afaceri, deoarece foarte multe colaborări pot fi fructificate cu succes, chiar pe termen lung. Pentru cuplurile tinere este o lună excelentă pentru a face copii.
 
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează şi Bivolul, Tigrul şi Fiul cel mic al casei). Pentru cei care îşi petrec foarte mult timp în acest sector, poate fi o perioadă de prosperitate, mai precis prosperitate indirectă şi noroc divin, datorită stelei 6. Există o indicaţie spre noroc şi cadouri neaşteptate (poate chiar moşteniri). Ca remediu pentru a potenţa această energie, puteţi pune ingoturi, monede aurii etc. O atenţionare foarte importantă este în domeniul sănătăţii. Pot interveni diverse probleme de sănătate din cauza stresului mental, însă vă puteţi proteja purtând simbolul cu Buddha al Medicinii sau chiar Wu Lou.
 
 
BIVOLUL
Beneficiaţi luna aceasta de o energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Totul pare să meargă foarte bine pe planul carierei şi în afaceri. Vă apar în cale persoane dornice să vă ajute, inclusiv cu sfaturi, însă este necesar să va amintiţi că nu trebuie să fiţi prea impulsivi şi să vă gândiţi foarte bine la ce aveţi de făcut. Puteţi chiar să riscaţi în speculaţii financiare luna aceasta. Nu uitaţi că pentru a avea succes la locul de muncă sau în afaceri trebuie să rămâneţi determinaţi, ambiţioşi şi cu mintea clară. Este posibil să călătoriţi în interes de afaceri. Diverse oportunităţi sau oferte pot să apară şi prin intermediul prietenilor, însă trebuie să vă rezervaţi puţin timp şi să vă gândiţi foarte bine înainte de a le accepta. În ceea ce priveşte activităţile gospodăreşti, recomandarea este să învăţaţi să delegaţi treburile.
 
 
TIGRUL
Se poate spune că în sfârşit beneficiaţi de o lună destul de bună, luând în considerare lunile precedente şi mai ales acest an. Există o indicaţie spre noroc şi cadouri neaşteptate (poate chiar moşteniri). Ca remediu pentru a potenţa această energie, puteţi pune ingoturi, monede aurii etc, în sectorul vostru. Din punct de vedere financiar, luna aceasta este foarte bună, mai ales dacă vreţi să faceţi investiţii sau speculaţii financiare. O atenţionare foarte importantă este în domeniul sănătăţii. Pot interveni diverse probleme de sănătate din cauza stresului mental, însă vă puteţi proteja purtând simbolul cu Buddha al Medicinii sau chiar Wu Lou.
 
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează Iepurele şi Fiul cel mare)- luna aceasta se realizează o combinaţie puternică şi foarte benefică, suma lui 10 (steaua 9 anuală + steaua 1 lunară). Este o perioadă foarte bună pentru ambiţiile profesionale, datorită acestei energii lunare de victorie care vă poate aduce promovări, noi clienţi (pentru cei care au afaceri), noi oportunităţi la locul de muncă, popularitate (mai ales pentru cei din domeniul artistic). Totuşi există o atenţionare în planul sănătăţii, aveţi grijă să nu forţaţi nota şi să vă suprasolicitaţi pentru că există riscul să apară probleme la nivelul ficatului.
 
 
IEPURELE
Este o lună foarte bună din punct de vedere profesional, mai ales pentru cei foarte ambiţioşi care îşi doresc o promovare. Beneficiaţi de sprijinul şi suportul colegilor şi şefilor, deoarece sunteţi destul de populari luna aceasta. Este un punct de cotitură pentru voi pentru că nu veţi mai întâmpina obstacole în restul de luni care au rămas până la sfârşitul anului. Asta înseamnă că veţi fi din ce în ce mai ocupaţi cu tot felul de proiecte noi, dar nu veţi pierde din energie. Ţineţi cont de ateţionarea în planul sănătăţii: aveţi grijă să nu forţaţi nota şi să vă suprasolicitaţi pentru că există riscul să apară probleme la nivelul ficatului. În planul personal este momentul pentru noi începuturi: pentru cei într-o relaţie înseamnă trecerea la o altă etapă, iar pentru cei deja căsătoriţi poate înseamna o redescoperire.
 
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează Dragonul, Şarpele şi Fiica cea mare) – luna aceasta vine o stea cu energie de boală, steaua 2, asta înseamnă probleme cu ficatul. Aveţi grijă ce mâncaţi şi evitaţi mâncărurile nesănătoate, cum ar fi fast-food, dulciuri în exces. Remedii pentru a vă proteja de această energie nebenefică: Medicine Buddha şi Wu Lou. Acest conflict între elementele celor două stele poate provoca o stagnare în ceea ce priveşte cariera. Mare atenţie pentru că există o predispoziţie spre probleme maritale, dar şi avorturi spontane (pierderea sarcinii). Femeile însărcinate sunt sfătuite să evite să doarmă sau să petreacă mult timp în acest sector.
 
 
DRAGONUL
Principalele atenţionări vin pe partea de sănătate, probleme cu ficatul (excesul de pământ). Există risc de accidentare, de aceea vă recomandăm să evitaţi sporturile extreme, dar şi antrenamentele mai dificile, de asemenea aveţi grijă şi în cazul în care călătoriţi. Remedii pentru a vă proteja de această energie nebenefică: Medicine Buddha şi Wu Lou. Încercaţi să nu vă întoarceţi seara târziu acasă, mai ales neînsoţiţi, pentru că luna aceasta sunteţi mai vulnerabili. Nici din punct de vedere financiar nu staţi foarte bine, de aceea este bine să nu faceţi cheltuieli majore, mai ales pe lucruri extravagante, cel puţin luna aceasta. Pe plan sentimental sunt veşti bune, mai ales pentru cei singuri în căutare de o relaţie stabilă. Puteţi activa această energie prin animalul dvs de dragoste, cocoşul auriu (citiţi AICI articolul despre Peach Blossom), amplasat în sectorul de Vest. Pentru cei căsătoriţi puteţi amplasa în Sud-Est simbolul Dublei Fericiri.
 
 
ŞARPELE
Luna aceasta este indicat să acordaţi mai multă atenţie planul sănătăţii pentru că şi voi ca şi Dragonii, sunteţi afectaţi de energia stelei 2, energie de boală. Există risc de accidentare, de aceea vă recomandăm să evitaţi sporturile extreme, dar şi antrenamentele mai dificile. Remedii pentru a vă proteja de această energie nebenefică: Medicine Buddha şi Wu Lou. Încercaţi pe cât posibil să evitaţi spitalele şi să mergeţi la înmormântări. La locul de muncă, lucrurile merg cât de cât mai bine, însă aveţi grijă la diversele bârfe sau zvonuri. Din punct de vedere financiar, staţi mult mai bine ca luna trecută, dar dacă sunteţi în afaceri aveţi grijă la cheltuielile inutile. Acasă fiţi atenţi la relaţiile dintre generaţii, posibile conflicte!
 
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează Calul şi Fiica mijlocie) – excesul de metal de luna aceasta indică predispoziţie spre violenţă, conflicte şi furturi. Ţineţi departe obiectele ascuţite, mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector, risc de accidentări cu sângerare excesivă. Atenţionarea este mai ales pentru cei tineri. Nu faceţi zgomote în acest sector, luna aceasta. Folosiţi apa ca remediu sau culorile aferente, albastru sau negru. Cei mai în vârstă ar trebui să evite să doarmă luna aceasta în acest sector.
 
 
CALUL
Trebuie să fiţi foarte precauţi luna aceasta pentru că este o perioadă destul de volatilă pentru voi şi puteţi chiar avea succes în proiectele voastre. Totul depinde de atitudinea faţă de persoanele cu care interacţionaţi şi faţă de lucrurile pe care le aveţi de făcut. Există un pericol să transformaţi un avantaj în dezavantaj dacă daţi dovadă de aroganţă. Apelaţi la diplomaţie şi încercaţi să adoptaţi o atitudine corectă faţă de persoanele din jurul vostru. Pe plan sentimental, dacă vă doriţi o relaţie stabilă, puteţi amplasa în Sud-Vestul dormitorului o pereche de Raţe Mandarin.
 
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează Oaia, Maimuţa şi Mama casei) – luna aceasta norocul de prosperitate este dublat, ceea ce înseamnă veşti bune, noi oportunităţi şi o noroc financiar. Puteţi potenţa şi mai multă această enegie benefică prin amplasarea unor simboluri de prosperitate în sectorul de Sud-Vest. Totul merge foarte bine atât la locul de muncă, cât şi în afaceri. Profitaţi de beneficitatea acestei luni pentru a organiza evenimente, petreceri etc. O atenţionare ar fi în legătură cu conflictul între generaţii, aveţi grijă să nu fiţi prea certăreţi.
 
 
OAIA
Sunteţi norocoşi să beneficiaţi de încă o lună prosperă pentru că veţi avea la îndemână suficiente resurse pentru a duce la îndeplinire proiectele pe care le aveţi în minte. Este o perioadă foarte bună pentru investiţii financiare pentru că puteţi avea încredere în intuiţia voastră. Aveţi destul de mult prieteni în jur care vă vor oferi ajtorul şi sprijinul, dar treceţi prin filtrul gândirii înainte să luaţi o decizie. Dacă vă doriţi o relaţie stabilă ieşiţi la diverse evenimente, nu staţi în casă.
 
 
MAIMUŢA
Şi în această lună sunteţi favorizaţi în special pe planul financiar, afacerile, locul de muncă, diverse proiecte, dar şi în dragoste. Dacă aveţi diverse planuri sau vise este momentul potrivit să treceţi la atac şi să nu lăsaţi această lună să treacă pe lângă voi fără a profita de diversele oportunităţi care vă apar. Totul pare să meargă foarte bine, dar ca să potenţaţi şi mai mult această multiplicare de energie benefică puteţi amplasa remedii de prosperitate în sectorul de Sud-Vest.
 
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează Cocoşul şi Fiica cea mică/ tânără) –  din păcate această lună este total nefavorabilă din cauza energiei stelei lunare 5, energie de distrugere şi dezastre naturale. Cei din acest sector vor fi afectaţi de posibile pierderi de bani. Puteţi amplasa ca remediu în acest sector Pagoda celor 5 elemente. Această energie de distrugere este nefavorabilă mai ales femeilor tinere, dar ar putea să poarte ca remediu silaba HUM pentru protecţie. De asemenea nu faceţi zgomote sau diverse petreceri în sectorul de Vest al casei. Scriitorii şi studenţii pot întâmpina diverse dificultăţi în această lună: obstacole, lipsa productivităţii, lipsa oportunităţilor. Evitaţi sporturile dure sau antrenamentele dificile pentru că există o predispoziţie de accidentare la nivelul pieptului. Remediu: Simbolul Wu Lou.
 
 
COCOŞUL
Este o lună total nefavorabilă pentru cei din zodia Cocoş, de aceea este bine să faceţi tot ce este posibil să vă luaţi măsuri de precauţie şi de protecţie, mai ales în afaceri, locul de muncă şi în familie. Nu vă expuneţi la totul felul de situaţii periculoase, nu faceţi cheltuieli inutile (purtaţi simbolul Lock Coin, pentru păstrarea banilor). Încercaţi să priviţi aceste obstacole de luna aceasta ca pe un proces de învăţare. Vă puteţi folosi de aliaţi şi de prietenul secret (AICI puteţi vedea triunghiurile de alianţă şi prietenul secret).
 
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează Câinele, Mistreţul şi Patriarhul casei) – este o lună foarte bună din punct de vedere academic (scris, examene, cursuri etc) şi puteţi potenţa această energie prin amplasarea remediului Pagoda Învăţăturii pe birou. Acest remediu vă poate ajuta pentru a profita cât mai mult de această energie în domenii creative şi succes academic. Cu toate acestea, excesul de element lemn poate cauza stres, emoţii negative. Ar putea chiar să apară probleme între membrii familiei, mai ales dacă apare o a treia persoană care să cauzeze un scandal romantic. Aveţi grijă de asemenea la cei care folosesc complimentele ca armă. Puteţi folosi o lampă roşie pentru a controla această energie.
 
 
CÂINELE
Norocul se îmbunătăţeşte luna aceasta, dar trebuie să fiţi atenţi la diferite zvonuri şi bârfe care vă pot face destul de mult rău. Din cauza excesului de apă din chart-ul vostru este indicat să evitaţi să purtaţi culori de albastru (toate nuanţele) şi negru în această lună. Sprijinul pe care îl puteţi primi din partea prietenilor sau a unui mentor vă poate ajuta să treceţi cu bine peste posibile dificultăţi emoţionale. Vă puteţi folosi de aliaţi şi de prietenul secret (AICI puteţi vedea triunghiurile de alianţă şi prietenul secret). Relaţiile la locul de muncă par să se îmbunătăţească şi puteţi să fiţi chiar în fruntea unui proiect foarte important. Nu lăsaţi lipsa de experienţă să vă sperie. Cei tineri sunt cei mai favorizaţi luna aceasta în ceea ce priveşte succesul academic. Remediu suplimentar pentru potenţarea acestei energii:  Cele 4 simboluri care aduc succes academic: Lăuta (instrument muzical) reprezintă muzica; Tabla de şah – reprezintă persoana care gândeşte strategic; Cartea – reprezintă cunoaşterea; Pensula – reprezintă creativitatea. Atunci când aceste simboluri sunt amplasate în NE casei (sau camerei de studiu), atrag noroc şi succes academic (citiţi mai mult AICI despre camera de studiu).
 
 
MISTREŢUL
În sfârşit o lună destul de bună în ceea ce priveşte îmbunătăţirea relaţiilor de la locul de muncă cu superiorii şi colegii. Dacă aveţi de discutat o problemă importantă este bine să vă întâlniţi faţă în faţă cu această persoană, nu la telefon. Cu aceste stele favorabile puteţi să fiţi îndrăzneţi în planurile voastre şi de aceea este recomandat să mergeţi la cât mai multe evenimente şi petreceri glamour (importante). Cei care sunt singuri vor fi luna aceasta în centrul atenţiei şi pot amplasa în Nordul dormitorului, animalul lor de dragoste, Şobolanul albastru pentru a activa Peach Blossom. Este de asemenea o lună foarte bună pentru a interacţiona cu familia.
 
 
Vă rugăm să aveţi în vedere că acestea sunt informaţii generale privind luna octombrie. Pentru consultaţii FENG SHUI şi PAHT CHEE, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.
 
 
 
Este o perioadă dominată de această energie de certuri, de aceea este recomandat să puneţi accentul pe curăţarea fizică şi energetică a casei şi de asemenea o reenergizare şi curăţare a corpului, organismului şi minţii.

A&M