FENG-SHUI

Influenţele lunii IULIE 2020

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
Share:
by AMdaebak | 8 iulie 2020 | Sursă Foto: WOFS
A
cest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!
 
Luna solară care debutează în data de 7 iulie 2020 şi se va încheia în data de 7 august 2020 este lună de OAIE sub patronajul elementului apă yin. În această lună, în centrul Lo Shu–ului se află steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Mare atenţie la modul în care interacţionaţi cu cei din jur. Stelele zburătoare lunare par să aducă mai multă armonie în iulie 2020, făcând ca mai multe sectoare să fie bine aspectate și aducând noi speranțe într-un moment destul de dificil pentru toată lumea. Pe măsură ce lumea iese treptat din carantină, iar economia globală încearcă să repornească, energiile stelelor zburătoare ale lunii iulie aduc noi speranțe cu o sumă zece în centrul casei și 4 sectoare care se bucură de combinaţia auspicioasă Ho Tu.
 
Pentru că este un moment dificil pe întreg globul din cauza pandemiei cu virusul COVID-19, este foarte important să punem pe primul plan sănătatea, siguranţa celor din jurul nostru, mai ales a persoanelor vulnerabile (în vârstă, bolnave, însărcinate etc). Maestra Lillian Too a recomandat scrierea şi amplasarea în casă (pentru cei care rezonează cu partea de Feng Shui spiritual) a mantrei de protecţie „Heart Mantra of Arya Vairochana”. Lillian Too afirmă faptul că doar citind această mantră, puteţi dobândi succes și nu puteţi fi afectat de arme, foc, apă, otrăvuri, substanțe amestecate cu otrăvuri sau magie neagră. Nu puteţi fi rănit de regi, hoți, tâlhari și așa mai departe. Oriunde este scrisă și lăsată această mantră, oamenii nu se îmbolnăvesc, în special de boli contagioase (virusuri, bacterii etc):
 
 
TADYATHA / KALA KALA / KILI KILI / BIRI BIRI / HURU HURU / VAIRO-CHANA RASMI SANCHODITA AGACCHA / ARYA AKASHA GARBHA MAHA KARUNIKA PURAYA HASHANA / DHARAYA BUDDHA VIKSHCHAYANA / CHARA CHARA CHIRI CHIRI SVAHA
 
 
ATENŢIE! Nu uitaţi însă că este important să respectăm regulile impuse de ţara în care ne aflăm, astfel încât să nu punem în pericol sănătatea celor dragi, a noastră, dar şi a celor din jurul nostru. Informaţi-vă doar din surse oficiale!
 
 
Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:
 
Zile favorabile: 1, 3, 4, 5, 11, 15, 20, 23, 28, 29, 30 iulie 2020  - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.
 
 
AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna IULIE 2020.
 
AICI găsiţi informaţii în PREMIERĂ despre anul 2021, anul Bivolului!
 
 
INFORMAŢIILE pentru ANUL 2020, anulŞOBOLANULUI la răscruce pe bârna acoperişului” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2020”.
 
 
ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!
 
 
Fazele lunii în IULIE 2020: Luna Nouă – 20.07.2020, ora 20:30 (ora României); Luna Plină: 5.07.2020, ora 07:48 (ora României).
 
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru
 
 
În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birourisau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.
 
 
Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Mare atenţie la modul în care interacţionaţi cu cei din jur.  Se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 7 şi steaua lunară 3 – suma lui 10! Este recomandat să petreceţi cât mai mult timp în acest sector pentru că toţi membrii familiei pot să beneficieze de această energie care se formează în această lună. Suma lui 10 poate aduce noroc în finalizarea cu succes a unor proiecte începute de mult timp (în diferite domenii ale vieţii). De asemenea puteţi încheia şi semna contracte profitabile, cu promisiuni pozitive pe termen lung. Cu toate acestea, există pericol de conflict și de dizarmonie care este cauzată de steaua 3, cu energie de ceartă. Puteţi să amplasaţi un bol cu mere roşii sau un covor roşu în centrul casei pentru a reduce efectele energiei stelei lunare 3.
 
Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Această energie lunară de prosperitate poate să aducă foarte multe oportunităţi în plan financiar. Un aspect poate şi mai important decât noroc financiar este dobândirea puterii și a influenței. Steaua 8 lunară în combinaţie cu steaua 3 anuală formează un HoTu 3/8 foarte puternic – rezidenţii acestui sector pot ajunge să fie un exemplu de forţă şi influenţă în carieră sau afaceri. Aveţi capacitatea de a convinge mult mai uşor! De asemenea, vă consolidează poziţia ca lider și funcționează indiferent dacă  conduceți o companie, club, societate, țară sau propria casă și familie. Indiferent de domeniu, activarea energiilor acestui sector în această lună vă întărește înțelepciunea și puterea. Puteţi activa acest HoTu, petrecând mai mult timp în acest sector, mai ales atunci când trebuie să luaţi decizii importante cu privire la job sau afaceri.
 
Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Şi în acest sector se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 1 şi steaua lunară 6, HoTu 1/6, care poate aduce noroc în domeniul academic, cercetare, intelectual etc. De asemenea îi ajută pe toţi rezidenţii acestui sector să aibă încredere în propriile instincte atunci când au de luat o decizie importantă. Aceasta este o lună potrivită pentru decizii majore, care să schimbe viața pentru voi și familia voastră. Ori de câte ori decideți să faceți unele schimbări drastice, cum ar fi să vă pregătiţi pentru un nou loc de muncă, să începeţi o afacere, să investiți pe piața de valori etc - toate aceste decizii ar trebui luate atunci când energiile sunt favorabile. Această lună este favorabilă pentru astfel de activități, pentru rezidenţii acestui sector! De asemenea sunt favorizaţi toţi cei care au direcţia de orientare sau uşa principală pe Nord-Est.
 
Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Cu toate acestea există o ciocnire a elementelor, aspect ce poate provoca posibile accidente fizice și oboseală. Sunteţi sfătuiţi să vă găsiţi timp şi să vă odihniţi suficient. Nu vă suprasolicitaţi!. Dacă starea de sănătate sau lipsa de energie vă afectează, amplasaţi în acest sector simboluri pentru protecţia sănătăţii. Aceasta este, de asemenea, o lună bună pentru planul sentimental! Rezidenţii acestui sector ar putea întâlni pe cineva în această lună. Dacă sunteţi singuri, stelele ajută la îmbunătățirea stării sufletești. Dar pentru cei aflați deja într-o relație, există risc de infidelitate, din partea voastră. Aveţi grijă! Pentru a îmbunătăţi şi proteja relaţia dintre voi şi partenerul de viaţă, puteţi amplasa în sectorul de Est al dormitorului o geodă de ametist!
 
Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Energia lunară a bolii poate cauza probleme hepatice și ar putea afecta fiica cea mare a casei. Amplasaţi simboluri pentru protecţia sănătăţii în sectorul de Sud-Est al dormitorului! Un aspect pozitiv al acestei luni este faptul că vă puteți aștepta la vești bune în planul carierei și noroc speculativ (plan financiar) pentru toţi rezidenţii sectorului de Sud-Est.
 
Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Cu toate acestea se formează o combinaţie foarte auspicioasă în plan financiar între steaua anuală 2 şi steaua lunară 7 – Ho Tu 2/7. Rezidenţii acestui sector ar putea beneficia de un noroc neaşteptat - câștig la loterie, o promovare, moşteniri etc. Deoarece steaua lunară este o energie a pierderii, rezidenţii acestui sector ar trebui să rămână în alertă și atenţi la diverse persoane care îi pot înşela/ trăda/ fura; nu aveţi încredere în oricine. O reprezentare a rinocerului şi elefantului albastru este un simbol foarte puternic împotriva acestei energii de furturi şi trădări!
 
Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. O veste bună este şi faptul că se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 4 şi steaua lunară 9, Ho Tu 4/9. Această combinaţie poate indica noroc în afaceri, mai ales pentru rezidenţii acestui sector, dar şi pentru cei care au biroul amplasat în sectorul de Sud-Vest. Cele mai avantajate sunt femeile, mai ales cele care au propria facere. Energiile acestei luni sporesc creativitatea, de aceea sunteţi sfătuiţi să lucraţi mai mult în acest sector pentru a beneficia la maxim. Scriitorii şi artiştii beneficiază de o lună foarte inspiraţională, mai ales dacă s-au confruntat cu blocaje de creativitate. De asemenea este o lună foarte bună pentru a lua decizii importante!
 
Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este o lună foarte periculoasă pentru acest sector, din cauza faptului că energia stelei 9 anuale multiplică energia stelei lunare 5. Este foarte important să menţineţi linişte în acest sector şi pe cât posibil să evitaţi să dormiţi sau să petreceţi foarte mult timp în această parte a casei – puteţi să vă confruntaţi cu probleme cu somnul, nivel ridicat de stres şi posibile accidentări. O reprezentare a Pagodei celor 5 elemente reprezintă un remediu ideal pentru această lună. Nu uitaţi şi de mantra OM AH HUM!
 
Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună excelentă mai ales pentru bărbaţii casei, persoanele într-o poziţie de conducere. Aceasta este o lună favorabilă pentru afaceri, vânzări sporite, negocieri și semnări de contracte. O perioadă foarte bună pentru a pune în aplicare ideile pe care le aveţi. De asemenea există şansa creșterii veniturilor! Este o lună bună şi pentru studenți și cercetători deoarece au parte de foarte multă inspiraţie şi succes în proiectele la care lucrează. Cu toate acestea este recomandat să nu lăsaţi copiii mici să petreacă foarte mult timp în acest sector luna aceasta deoarece energia este foarte puternică şi poate provoca mici accidentări la nivelul picioarelor.
 
 
Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti
 
 
Zodiile care sunt printre cele mai favorizate în luna solară IULIE 2020: ŞOBOLAN, BIVOL, TIGRU, IEPURE, OAIE, MAIMUŢĂ, CÂINE, MISTREŢ. Mai jos vă vom prezenta principalele aspecte ale acestei luni pentru fiecare zodie, conform lui Lillian Too:
 
În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.
 
 
 
ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020
 
O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. În această lună se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 3 şi steaua lunară 8Ho Tu 3/8. Aveţi capacitatea de a convinge mult mai uşor! De asemenea, vă consolidează poziţia  ca lider și funcționează indiferent dacă conduceți o companie, club, societate, țară sau propria casă și familie. Carieră – O perioadă favorabilă pentru a vă concentra pe îmbunătăţirea relaţiilor de la locul de muncă. Este momentul perfect pentru a lucra cât mai eficient în echipă, astfel veţi reuşi să impresionaţi persoanele cheie din firmă, dar şi potenţiali clienţi VIP. Există de asemenea şansa unei promovări sau mărire de salariu. Afaceri – Luna aceasta este favorabilă pentru semnări de contracte, finalizarea unor proiecte, încheierea unei înţelegeri. Toate acţiunile întreprinse în decursul acestei luni au potenţial de succes pe termen lung. Fiţi activi şi puneţi-vă în evidenţă prin etalarea talentelor şi abilităţilor de a face afaceri. Relaţii – O lună favorabilă pentru căsătorii/ logodne/ mutat împreună! Cei singuri au şansa să înceapă o relaţie cu potenţial pe termen lung, ceea ce vă şi interesează în acest moment. Ascultaţi-vă intuiţia! Educaţie – O perioadă foarte bună pentru a vă organiza proiectele şcolare/ temele de vacanţă etc. Nu trebuie să vă faceţi griji pentru că veţi avea timp şi pentru distracţie cu prietenii.
 
BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. În această lună se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 1 şi steaua lunară 6, HoTu 1/6, care poate aduce noroc în domeniul academic, cercetare, intelectual etc. Atenţie însă,  pot să apară mici obstacole/provocări din cauză că este luna zodiei duşman, Oaia.  Carieră – Cei mai avantajaţi sunt cei care lucrează în apropierea sau direct cu superiorii. Cei tineri din zodia Bivol au parte de multe oportunităţi de a învăţa lucruri noi! Nu trebuie să vă fie teamă să vă asumaţi mai multe responsabilităţi. În acelaşi timp trebuie să aveţi răbdare cu voi şi să nu vă supăraţi dacă lucrurile nu vă ies întotdeauna cum vă doriţi. Procesul de învăţare poate să fie mai lung, dacă proiectele sunt mai complexe, aşadar acordaţi-vă timp să acumulaţi noile cunoştinţe. Afaceri – O lună foarte bună pentru a pune în aplicare noile idei, planuri sau strategii. Pot să apară persoane importante care să se asocieze cu voi sau să vă acorde un ajutor nesperat. Poate să fie vorba chiar de membrii  familiei, cu mai multă experienţă! Relaţii – O lună foarte bună din punct de vedere sentimental – puteţi începe o relaţie nouă, vă puteţi căsători sau logodi. Este momentul ideal pentru a vă exprima sentimentele! Educaţie – O perioadă foarte bună pentru a beneficia de ajutorul unui mentor care să vă ghideze în drumul vostru academic sau într-o viitoare carieră.
 
TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
 
O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. În această lună se formează o combinaţie foarte favorabilă între steaua anuală 1 şi steaua lunară 6, HoTu 1/6, care poate aduce noroc în domeniul academic, cercetare, intelectual etc. Carieră – O veste bună pentru luna aceasta este faptul că veţi beneficia de ajutorul şi sprijinul superiorilor şi colegilor. Este o perioadă bună pentru a lucra în echipă şi pentru a vă pune în evidenţă abilităţile, astfel încât să străluciţi în această lună. Este nevoie să vă gândiţi la metode de a vă consolida relaţiile cu colegii şi potenţialii clienţi. Există şansa unei promovări, însă trebuie să ştiţi cum să vă puneţi în valoare. Afaceri – O lună foarte bună în plan financiar – mai ales dacă aţi lucrat în ultimul timp la diverse strategii de marketing. Este perioada cea mai bună pentru a întâlni persoane cu funcţii importante care să vă ajute la momentul potrivit. Dacă până acum aţi ezitat să cereţi favoruri, acum este momentul ideal să o faceţi! Relaţii – Pare că luna aceasta planul sentimental nu ocupă un loc important pentru voi. Cu toate acestea există şansa să apară o persoană care să vă capteze interesul şi să treacă testul. Preferaţi să vă concentraţi pe relaţii cu potenţial pe termen lung, decât simple flirturi. Educaţie - O perioadă foarte bună pentru a beneficia de ajutorul unui mentor care să vă ghideze în drumul vostru academic sau într-o viitoare carieră.
 
IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
 
O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Această energie poate aduce noi începuturi, acesta fiind momentul perfect pentru a vă pune în lumină talentele sau pentru a încerca ceva diferit. O lună cu multe transformări, schimbări şi surprize. Carieră – Veţi avea parte de o perioadă plină la locul de muncă, dar şi de surprize: o mărire de salariu, transferul într-un alt departament, promovare sau chiar să fiţi liderul unei echipe. Aveţi şansa să faceţi o impresie foarte bună, dacă veţi şti să vă puneţi în evidenţă talentele. Este foarte important să aveţi încredere în voi! Afaceri – Aveţi capacitatea să inspiraţi şi alte persoane, mai ales în domeniul antreprenoriatului. Vă este recomandat să identificaţi metode noi de a vă creşte veniturile, profiturile şi să vedeţi în ce măsură ideile aplicate vă sunt de folos. Proiectele cu potenţial pe termen lung sunt mai favorabile, decât cele cu câştiguri instante, dar fără viitor. Relaţii – Persoanele care doresc să se căsătorească sau să se logodească, acum este momentul potrivit. Pentru cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil, este o lună care vă invită să vedeţi ce hobby-uri în comun aveţi cu partenerul de viaţă. Sunteţi sfătuiţi să depuneţi mai mult efort în îmbunătăţirea relaţiei de cuplu. Fiţi mai prezenţi! Educaţie – S-ar putea să aveţi prea multe centre de interes în această lună, fapt ce vă poate cauza confuzie şi lipsă de concentrare. Este o lună favorabilă pentru a vă ocupa şi de hobby-uri, însă fără a neglija temele pentru vacanţă!
 
DRAGON – 1928,1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Recomandarea este să fiţi foarte atenţi la planul sănătăţii deoarece sunteţi predispuşi spre îmbolnăviri grave – viruşi, bacterii, răceli etc. Nativii Dragon de 68 ani sunt cei care trebuie să aibă foarte mare grijă de sănătate – nu ignoraţi semnalele trimise de corpul vostru şi ţineţi cont de recomandările doctorului. Este mai degrabă o perioadă în care sunteţi sfătuiţi să petreceţi mai mult timp cu familia, copiii şi chiar să mergeţi într-o mini-vacanţă. Este tot ce vă trebuie pentru a trece mai uşor peste această lună grea din punct de vedere al sănătăţii. De asemenea evitaţi pe cât posibil locurile cu energie yin excesivă: spitale, cimitire, secţii de poliţie. Carieră – Aveţi nevoie în această lună de aliaţi la locul de muncă, mai ales dacă şeful este tipul de persoană care are aşteptări foarte mari – aspect ce poate ajunge să vă streseze şi mai mult. Cei care activează la un loc de muncă riscant (de exemplu cei care lucrează în domeniul construcţiilor) sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi pentru că există predispoziţie spre accidentări. Afaceri – Evitaţi riscurile de orice fel, semnările de contracte, parteneriatele noi, implementarea unor idei şi strategii neverificate. Este o lună favorabilă pentru consolidarea a ceea ce aveţi deja, decât pentru a vă extinde afacerea. Nu începeţi proiecte noi şi nici nu faceţi promisiuni fără fundament. Relaţii – Cei singuri nu sunt foarte favorizaţi în această lună, deoarece nu aveţi energia necesară pentru a cunoaşte persoane noi, pentru a participa la diverse evenimente etc. Luna viitoare va fi mult mai benefică din acest punct de vedere. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil se bucură de sprijinul partenerului, mai ales într-o lună grea. Educaţie – Din cauza nivelului scăzut de energie, vă este foarte greu să vă concentraţi sau să vă găsiţi motivaţia necesară. Cu toate acestea vă este recomandat să începeţi lucrul la proiecte/ temele de vacanţă din timp pentru a nu vă aglomera pe ultima sută de metri. O idee bună ar fi să lucraţi în echipe cu colegii pentru a vă motiva mai uşor.
 
ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
 
O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Recomandarea este să fiţi foarte atenţi la planul sănătăţii deoarece sunteţi predispuşi spre îmbolnăviri grave – viruşi, bacterii, răceli etc. Nativii Şarpe de 67 ani sunt cei care trebuie să aibă foarte mare grijă de sănătate – nu ignoraţi semnalele trimise de corpul vostru şi ţineţi cont de recomandările doctorului. Este mai degrabă o perioadă în care sunteţi sfătuiţi să petreceţi mai mult timp cu familia, copiii şi chiar să mergeţi într-o mini-vacanţă. Este tot ce vă trebuie pentru a trece mai uşor peste această lună grea din punct de vedere al sănătăţii. De asemenea evitaţi pe cât posibil locurile cu energie yin excesivă: spitale, cimitire, secţii de poliţie. Carieră – Recomandarea pentru această lună este să verificaţi de 2 ori proiectul înainte să-l predaţi pentru a evita pe cât posibil greşelile iremediabile. Din cauza lipsei de concentrare, riscaţi să treceţi cu vederea multe aspecte, de aceea nu trebuie să vă grăbiţi, ci să lucraţi într-un ritm mai lent. Dacă aveţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să-l cereţi! Afaceri – Nu este luna ideală pentru a lua decizii majore sau pentru a vă dezvolta afacerea. Acum este momentul potrivit să vă consolidaţi relaţiile de parteneriat cu asociaţii sau cu potenţialii clienţi. De asemenea puteţi pune pe hârtie idei şi strategii noi de marketing pentru a le pune în aplicare în lunile următoare. Relaţii – Cei singuri pot să întâlnească o persoană care să le capteze interesul, ceea ce le poate fi foarte benefic, mai ales în această lună dificilă. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil se simt foarte bine în companie partenerului şi au parte de sprijin moral, dar şi financiar. Educaţie - Din cauza nivelului scăzut de energie, vă este foarte greu să vă concentraţi sau să vă găsiţi motivaţia necesară. Cu toate acestea vă este recomandat să începeţi lucrul la proiecte/ temele de vacanţă din timp pentru a nu vă aglomera pe ultima sută de metri. O idee bună ar fi să lucraţi în echipe cu colegii pentru a vă motiva mai uşor.
 
CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energiede furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Aveţi parte de suportul/ajutorul zodiei lunii, Oaia, zodia prietenului secret. Pe parcursul acestei luni este important să puneţi pe primul loc atât securitatea personală cât şi a casei/ biroului. Cu toate acestea se formează o combinaţie foarte auspicioasă în plan financiar între steaua anuală 2 şi steaua lunară 7 – Ho Tu 2/7. De asemenea puteţi beneficia de un noroc neaşteptat - câștig la loterie, o promovare, moşteniri etc. Recomandarea este ca în această lună să fiţi foarte atenţi cui vă spuneţi ideile/ planurile/ strategiile/ gândurile şi secretele. Carieră – La locul de muncă s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile cu colegii. Pot să apară persoane care să comploteze împotriva voastră sau chiar „prieteni” care să vă trădeze într-un moment în care nu vă aşteptaţi. Încercaţi să nu vă implicaţi în niciun fel de activitate care vă poate dăuna imaginii. De asemenea culegeţi toate informaţiile necesare înainte de a porni la „luptă”. Afaceri – O lună în care sunteţi sfătuiţi să fiţi mai retraşi, fără prea multă publicitate şi să lucraţi la consolidarea a ceea ce aveţi deja. Amânaţi pe cât posibil evenimentele, lansările de produse şi servicii noi, dar şi semnările de contracte sau parteneriatele noi. Relaţii – Luna aceasta este momentul pentru a cunoaşte persoane noi, pentru a socializa, însă fără a vă implica într-o relaţie – luna viitoare este mult mai benefică pentru planul sentimental. Educaţie – Pot să apară neînţelegeri între voi şi prieteni/ colegi/ profesori. Este important să ştiţi foarte clar ce aveţi de făcut pe parcursul vacanţei şi să nu contaţi foarte mult pe ajutor exterior.
 
OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
 
O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Steaua anuală de dragoste şi succes academic este multiplicată în această lună. O veste bună este şi faptul că se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 4 şi steaua lunară 9, Ho Tu 4/9. Această combinaţie poate indica noroc în afaceri! Carieră – O lună foarte încărcată, cu multe termene limită, dar şi cu multă satisfacţie profesională. Fapul că sunteţi apreciaţi de superiori, colegi şi clienţi vă motivează să faceţi şi mai mult lucruri. Sunteţi totuşi sfătuiţi să nu vă grăbiţi şi să verificaţi de mai multe ori proiectul înainte să-l predaţi deoarece există riscul să faceţi greşeli majore. Calitatea este mult mai importantă decât cantitatea în această lună! Afaceri – Este o lună foarte favorabilă pentru campanii de publicitate, strategii de marketing – tot ce ţine de promovarea domeniului în care aveţi afacerea. Cu toate acestea este foarte important să verificaţi de mai multe ori materialele publicitare înainte să le lansaţi. Este posibil să vă scape anumite detalii care pot face diferenţa între voi şi competiţie. De asemenea de foarte bun augur sunt parteneriatele, în această lună, pentru voi. Relaţii – Sunteţi sfătuiţi să nu va grăbiţi în luare deciziilor în legătură cu o posibilă relaţie. Aveţi tendinţa să deveniţi prea emotivi şi să ignoraţi anumite semne. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil au parte de sprijin şi ajutor din partea partenerului de viaţă. Educaţie – O lună foarte bună, în care vă simţiţi plini de energie, motivaţi, creativi şi pregătiţi să lucraţi la proiecte sau temele de vacanţă. Este de asemenea o perioadă foarte bună pentru examene şi interviuri. Încercaţi să profitaţi de energiile acestei luni şi să vă apucaţi din timp de ceea ce aveţi de făcut.
 
MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
 
O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Steaua anuală de dragoste şi succes academic este multiplicată în această lună. O veste bună este şi faptul că se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 4 şi steaua lunară 9, Ho Tu 4/9. Această combinaţie poate indica noroc în afaceri! Carieră – Este o lună favorabilă pentru a pune bazele a ceva foarte important pentru viitor. Dacă acum veţi depune mai mult efort decât de obicei veţi putea vedea rezultatele în viitorul apropiat. De asemenea vă este recomandat să nu fiţi leneşi şi doar să aşteptaţi ca banii să vină fără efort. Fiţi răbdători şi evitaţi atitudinea de aroganţă – riscaţi să supăraţi persoane nepotrivite! Afaceri – O lună plină de inspiraţie, idei şi strategii noi. De asemenea este o lună bună pentru a vă concentra pe consolidarea echipei, dar puteţi şi angaja persoane noi, tinere care să vă ajute să daţi o direcţie nouă firmei. Relaţii – Cei singuri nu sunt foarte interesaţi de planul sentimental, chiar dacă nu vor duce lipsă de admiratori. Cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi la modul în care comunică cu partenerul de viaţă – exprimaţi-vă sentimentele, părerile şi evitaţi să spuneţi minciuni „frumoase”. Educaţie - O lună foarte bună, în care vă simţiţi plini de energie, motivaţi, creativi şi pregătiţi să lucraţi la proiecte sau temele de vacanţă. Este de asemenea o perioadă foarte bună pentru examene şi interviuri. Încercaţi să profitaţi de energiile acestei luni şi să vă apucaţi din timp de ceea ce aveţi de făcut.
 
COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
 
Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Este cu atât mai periculoasă această lună, cu cât energia lunară este multiplicată de steaua anuală. De aceea vă este recomandat să fiţi foarte atenţi la tot ceea ce faceţi pentru a nu vă expune în mod inutil.Acordaţi mai multă atenţie sănătăţii, planului financiar şi carierei. De asemenea evitaţi sporturile extreme, antrenamentele dure – risc de accidentare. Amânaţi deciziile importante pentru luna viitoare! Carieră – O lună destul de complicată la locul de muncă, vă puteţi simţi depăşiţi de situaţie, aveţi prea multe de făcut, prea multe responsabilităţi. Dacă nu sunteţi atenţi şi nu vă verificaţi munca de mai multe ori, s-ar putea să faceţi greşeli majore, care să vă coste destul de mult în ochii superiorilor. Evitaţi situaţiile de bârfe şi cele conflictuale! Afaceri – O lună care poate să vă aducă multe pierderi dacă nu sunteţi atenţi, mai ales la buget. Evitaţi investiţiile riscante, cheltuielile inutile sau intrarea într-un parteneriat nou. De asemenea vă este recomandat să amânaţi întâlnirile de afaceri cu miză foarte importantă, semnări de contracte, lansări de produse şi servicii noi. Amintiţi-vă că obstacolele întotdeauna sunt temporare! Luna viitoare este mult mai favorabilă! Relaţii – Nu este o lună favorabilă pentru începerea unei relaţii sentimentale, ci mai degrabă pentru consolidarea a ceea ce există deja. Nu trebuie să vă forţaţi să fiţi sociabili, dacă nu simţiţi! Educaţie – O idee bună ar fi să renunţaţi deocamdată la activităţile extracuriculare, deoarece aveţi deja suficiente proiecte şi teme oficiale care vă ocupă deja timpul. Aveţi nevoie şi de relaxare şi odihnă pentru a vă reîncărca bateriile!
 
CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Poate să fie o perioadă foarte bună pentru un hobby nou sau chiar să participaţi la un curs online pentru a obţine o nouă calificare/specializare. Sunteţi susţinuţi şi pentru a face schimbări radicale, mai ales în viaţa profesională, unde există posibilitatea unei promovări. Carieră – O lună foarte bună şi creativă, mai ales dacă în ultima vreme aţi lucrat la diverse proiecte, însă fără a fi suficient de motivaţi. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să cântăriţi foarte bine situaţia înainte de a lua o decizie importantă. Este foarte important să deţineţi toate informaţiile! Dacă simţiţi că actualul job nu vă mai permite să evoluaţi, poate ar fi momentul să vă gândiţi la o schimbare, mai ales dacă aveţi posibilitatea să plecaţi fără a avea nicio restrângere din punct de vedere economic. Afaceri – O lună foarte favorabilă pentru a pune în aplicare idei noi, strategii de marketing, semnări de contracte, angajări de persoane tinere şi motivate. De asemenea este o perioadă foarte bună pentru a vă extinde afacerea, mai ales din punct de vedere financiar – investiţiile sunt favorizate! Recomandarea este să delegaţi din responsabilităţi astfel încât să vă concentraţi mai mult pe dezvoltarea unor idei de business care să vă ajute în viitorul apropiat. Relaţii – O lună foarte favorabilă atât pentru cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil, cât şi pentru cei singuri. Vă simţiţi mai romantici, pasionali, vă exprimaţi mai uşor sentimentele, mai ales dacă aveţi alături persoana potrivită. Educaţie – O lună favorabilă şi pentru activităţi extracuriculare, mai ales dacă v-aţi organizat foarte bine proiectele/ temele de vacanţă. Din punct de vedere academic este o lună foarte bună, cu multă creativitate, chiar şi pentru scriitori, cercetători, dar şi pentru persoanele care susţin interviuri/concursuri.
 
MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O perioadă în care veţi simţi nevoia să socializaţi mai mult, să cunoaşteţi persoane noi, să participaţi la diverse evenimente. Nu rezistaţi prea mult timp în casă, fără a comunica şi cu alte persoane. Este clar luna în care vă puteţi extinde cercul de prieteni, dar şi persoane influente care vă pot ajuta în carieră sau afaceri. Carieră – O lună în care acţiunea nu va fi punctul forte, ci mai mult comunicarea. Veţi şti cum să vă exprimaţi ideile şi sugestiile, astfel încât să aveţi şansa să fiţi aleşi în a fi liderul unei echipe sau să organizaţi un eveniment important pentru firma/ instituţia unde lucraţi. Dacă veţi şti cum să vă impresionaţi şeful, veţi obţine aprobarea de a lucra cu clienţi VIP şi să fiţi primii pe lista de promovări sau măriri de salariu. Afaceri – Poate să fi o lună favorabilă pentru schimbări şi decizii radicale, însă dacă aveţi şi asociaţi, veţi avea nevoie şi de aprobarea acestora. Nu vă este recomandat să vă grăbiţi şi să luaţi decizii fără a avea toate detaliile şi un plan de rezervă. Relaţii – O lună foarte favorabilă din punct de vedere sentimental. Cu toate acestea nu vă este recomandat să vă implicaţi în relaţii dacă nu simţiţi că au potenţial pe termen lung. Există riscul să fiţi luat de val cu atâţia admiratori, însă trebuie să fiţi foarte atenţi la ceea ce vă doriţi cu adevărat. Dragostea adevărată apare atunci când vă aşteptaţi mai puţin, dar când va veni o veţi recunoaşte imediat. Ascultaţi-vă intuiţia şi inima! Educaţie – Sunteţi foarte favorizaţi din punct de vedere academic, de aceea trebuie să profitaţi la maxim de aceste energii şi să începeţi din timp proiectele/ temele de vacanţă. Există riscul să rămâneţi în urmă, deoarece în perioada aceasta vă doriţi mai mult să peterceţi timp cu prietenii. Este nevoie de un echilibru între distracţie şi şcoală!
 
 
 
Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!
 
 
 
 
Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!
 
 
 
Notificare drepturi
 
Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.
 
 
Notificare răspundere
 
Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.
 
 
 
 
 
energiile stelelor zburătoare ale lunii iulie aduc noi speranțe cu o sumă zece în centrul casei și 4 sectoare care se bucură de combinaţia auspicioasă Ho Tu

A&M