FENG-SHUI

FENG SHUI CHRISTMAS TREE

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Google+
Share:
by AM Daebak | Photography via Pinterest
D

upă articolul despre cum să aranjăm masa de Crăciun a venit timpul să vorbim şi despre împodobitul bradului. Venim cu veşti şi idei foarte bune despre cum să aducem prosperitatea în viaţa şi casa noastră prin intermediul pomului de Crăciun.

            Ideal ar fi să profitaţi de aceste câteva zile premergătoare sărbătorii Crăciunului şi să vă programaţi momentul când veţi impodobi bradul, care poate devenii chiar un copac al prosperitatii pentru voi. Din ce spuneau maeştrii mei, sunt câteva zile foarte bune, am putea spune extrem de benefice pentru a împodobi bradul şi a-l aşeza în casă, acestea fiind 9, 15 şi 27 decembrie. Data de 9 a trecut deja şi chiar ne pare rău că nu am reuşit să punem articolul în timp util, însă mai aveţi şansa pe data de 15 decembrie (atunci când şi noi o să-l facem).

                Cum să-l împodobim?  Ei bine, recomandarea ar fi să optaţi pentru împodobirea copacului vostru folosind beteală şi ornamente aurii, argintii şi roşii (roşul fiind „vedeta” acestui an,  pentru prosperitate). Acestea vor atrage, prin culorile lor, prosperitatea pe toate planurile atât pentru voi cât şi pentru ceilalţi membrii ai familiei care locuiesc în casa respectivă. O altă modalitate prin care puteţi să atrageţi abundenţa este să puneţi în brad reprezentări şi simboluri ale dorinţelor voastre. De exemplu puteţi atârna în brad poze cu familie sau/şi cuplu în momente fericite (ATENŢIE: nu puneţi poze cu voi singuri sau cu copii singuri). Mai puteţi pune ca ornamente, simboluri pentru atragerea banilor, simboluri de bogăţie, prosperitate, reprezentări ale faimei, simboluri de dragoste (cuplu: raţele mandarin, iar pentru persoanele singure se recomandă animalul vostru de dragoste, de exemplu pentru cal este iepurele verde, acesta va fi chiar un subiect pentru un viitor articol!). Aşa cum v-am spus în articolul precedent unde am discutat despre aceste simboluri în calitate de cadouri pentru Crăciun.

                 Unde trebuie aşezat bradul?  Ideal este să aşezăm bradul în sectorul de Nord al casei, sector populat în această lună de steaua prosperităţii. În cazul în care nu cunoaşteţi amprenta casei voastre, recomandarea noastră este să pozitionati pomul vostru efectiv în Nordul camerei de zi. De asemenea se poate aşeza şi în sectorul de Sud-Vest, acolo aflându-se în această lună două stele cu energii de multiplicare şi victorie.

             Am cules câteva poze inspirate de pe Pinterest (sursa cea mai bună de idei inedite) cu mai multe variante de brad. Noi am optat pentru brad artificial de câţiva ani buni din motive lesne de înţeles, nu ne lasă inima să folosim brad natural tăiat si după, aruncat. Aveţi opţiuni de cum să arate bradul vostru (natural, artificial, construit din diferite obiecte), dar să nu uitaţi recomandările noastre de ornare pentru prosperitate şi abundenţă în casele şi vieţile voastre.

 

 

sunt câteva zile foarte bune, am putea spune extrem de benefice pentru a împodobi bradul şi a-l aşeza în casă, acestea fiind 9, 15 şi 27 decembrie

A&M