FENG-SHUI

FENG SHUI CHRISTMAS GIFTS

POST CONTENT

 Follow our adventure: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Google+
Share:
by M Daebak | Photography via Pinterest & Alina
B

ine v-am regăsit dragii mei după o pauză puţin cam lungă. Cei care ne vizitează pagina de Facebook au aflat că la începutul lunii noiembrie am devenit Master Practioner în Feng Shui. Acest lucru mă “obligă“ să vin şi să vă aduc multe informaţii şi sfaturi din această veche ştiinţă asiatică.

            Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, care va culmina cu sărbătorirea Crăciunului, aş vrea să aduc în discuţie câteva sugestii şi sfaturi despre alegerea cadoului. Cu siguranţă în această perioadă toţi ne gândim ce am putea dărui celor dragi nouă şi nu numai lor. Este foarte indicat ca atunci când ne gândim să facem cadouri, să facem într-adevăr ceva care să şi folosească într-un mod benefic acelei persoane. Ar trebui să avem grijă la culori şi mai ales la simbolistică. De exemplu, o anumită culoare poate să dea sau nu putere, în funcţie de elementul personal al fiecăruia.

            Chiar am citit câteva articole pe diferite site-uri, care veneau cu o sumedenie de sfaturi şi idei legate de această lună a cadourilor, nu tocmai corecte. Sfatul meu (avizat) este să încercaţi să treceţi printr-un filtru aceste informaţii şi să căutaţi idei care să vină de la surse credibile şi recunoscute, care stau într-adevăr la baza acestei ştiinţe. De aceea este bine să dăruim ceva simbolistic care să aducă armonie, prosperitate şi dragoste celor pe care îi îndrăgim.

             În metafizica chineză se spune că Path Chee-ul este detectarea bolii şi Feng Shui-ul este medicamentul. Chiar dacă în Path Chee-ul unei persoane sunt elemente lipsă sau unele elemente pot intra în contradicţie, în final există remedii. Acestea au scopul de a ajuta şi favoriza anumite aspecte din viaţa fiecărui om.

             Revenind la cadouri, aş putea să vă sugerez câteva posibilităţi de a face nişte surprize frumoase dar în acelaşi timp şi folositoare persoanelor importante din viaţa voastră. De exemplu, puteţi să dăruiţi unui cuplu, o pereche de raţe mandarin, care în simbolistica tibetană reprezintă simbolul statorniciei în dragoste, iar unei fete singure care îşi caută o relaţie de dragoste stabilă se poate oferi un pandativ sau chiar cercei cu două inimi întrepătrunse. Se poate oferi deasemenea un simbol al nodului mistic sau al dublei fericiri pe o brăţară sau pandativ. Acestea sunt simboluri foarte puternice şi aduc prosperitate şi armonie în viaţa noastră de aceea este important materialul din care sunt confecţionate (NU kitchuri!). Pentru  prietenii voştrii  care au afaceri, vă recomand să le dăruiţi  simbolul cifrei opt (simbolul prosperităţii) aflat sub diferite forme: inele, brăţări şi chiar reprezentarea cifrei opt sub forma unei statuete. Deasemenea se poate face cadou şi cunoscutul copac al bogăţiei, Pachira Aquatica, care se va aşeza în sectorul prosperităţii din birou sau al casei (atenţie! Pentru a afla poziţia acestui sector trebuie făcută amprenta casei). În 2016, acest sector se va afla în zona de SV al casei voastre.

             De exemplu, anul 2016 va fi an de maimuţă. Vă sugerez să nu vă gândiţi la  cadouri care simbolizează animalul maimuţă. Nu este potrivit pentru oricine. Poate ar fi potrivit pentru cineva care are zodia în triunghiul de alianţă cu maimuţa, dar chiar şi atunci este bine sa cunoaşteţi anumite aspecte din chart-ul persoanei respective. Este recomandat să cereţi sfaturi unor persoane care cunosc această simbolistică.

              Vă doresc să găsiţi cadoul potrivit pentru oamenii din viaţa voastră. Până la o nouă întâlnire să aveţi zile frumoase pline de magia sărbătorilor de iarnă şi staţi pe fază pentru că pregătim un proiect nou Feng Shui începând cu luna ianuarie 2016.

 

la începutul lunii noiembrie am devenit Master Practioner în Feng Shui

A&M