FENG-SHUI

Anul 2021, Bivolul care merge pe şosea

POST CONTENT

 Follow us: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
Share:
by AMdaebak | 26 iunie 2020 | SURSA FOTO: AMDAEBAK
P
entru că suntem deja la jumătatea anului 2020, Anul Şobolanului la răscruce pe bârna acoperişului, ne-am gândit că este momentul potrivit pentru a vă spune, în PREMIERĂ, câteva cuvinte despre anul care urmează, anul 2021. Articolul cuprinde: informaţii generale despre zodia care va patrona acest an, denumirea anului 2021, cum reacţionează fiecare zodie în acest an (doar în funcţie de zodia anului) şi punctele cheie din perspectiva zodiei anului 2021.
 
UPDATE: Pentru a comanda Ghidul ©AMdaebak, trebuie să trimiteţi un mail pe adresa: info@amdaebak.ro cu subiectul „COMANDĂ GHID 2021”, preţul acestui ghid fiind de 100 Ron.
 
 
Anul lunar 2021 (12.02.2021 – 31.01.2022) este an de BIVOL sub patronajul elementului metal yin şi poartă denumirea de Bivolul care merge pe şosea. Cum deja probabil ştiţi, dacă ne citiţi site-ul www.amdaebak.ro, există 5 tipuri de zodie Bivol, care corespund celor 5 elemente:
 
-       Bivolul sub patronajul elementului apă  - 48 ani – Bivolul la poartă
-       Bivolul sub patronajul elementului lemn – 36 ani – Bivolul din mare
-       Bivolul sub patronajul elementului foc – 84/ 24 ani – Bivolul de lângă lac
-       Bivolul sub patronajul elementului pământ – 72/ 12 ani – Bivolul care se odihneşte
-       Bivolul sub patronajul elementului metal – 60 ani – Bivolul care merge pe şosea
 
 
 
Aspecte generale & puncte cheie într-un an de zodie BIVOL – stabilitate, securitate, trudă, progres, angajament, frustrare, soliditate, construcţie, răbdare
 
 
Bivolul este în general răbdător, statornic şi muncitor, aceste calităţi fiind de foarte mult ajutor tuturor, indiferent de zodie, într-un an de Bivol. Cei care sunt pregătiţi să îşi ia angajament în ceea ce priveşte un domeniu al vieţii sau un proiect important şi muncesc foarte mult, au toate şansele să beneficieze de pe urma acestui an. Chiar şi cei cărora nu le place să-şi asume riscuri excesive pot fi ajutaţi în acest an! Persoanele născute într-o zodie mai energică, cum ar fi zodia Dragon şi zodia Maimuţă, pot să perceapă acest an ca fiind unul potrivit pentru a se concentra mai mult pe obiective şi idei tradiţionale/ conservatoare. Pot opta pentru proiecte care au legătură cu casa şi familia – renovare, extinderea familiei, conceperea unui copil, căsătorii, logodne, începerea unei relaţii sentimentale, achiziţionarea unei case, mutarea într-o casă nouă. Pentru aceste tipuri de zodii nu este un an potrivit pentru proiecte măreţe. Toate tipurile de parteneriate care încep într-un an de Bivol sunt bazate pe o fundaţie solidă cu principii logice şi practice. Anul de Bivol, în general, este un an favorabil pentru a începe o afacere, mai ales dacă implică şi asociaţi/ parteneri.
 
 
BIVOLUL sub patronajul elementului metal
 Bivolul care merge pe şosea (1901, 1961, 2021)
 
 
Bivolul sub patronajul elementului metal este extrem de motivat, o forță care trebuie luată în considerare. Elementul metal potenţează atributele interioare ale acestui tip de Bivol aducând un plus de rezistenţă, tenacitate, determinare, forţă în atingerea scopurilor şi chiar un grad de austeritate. Acest tip de Bivol este predispus la gelozie și este foarte posibil să fie perceput ca prea serios în ochii celor din jur. Acest tip de Bivol este cel mai încăpăţânat dintre toate cele 60 de zodii (12 zodii x 5 elemente), cu o atitudine extremă în ceea ce priveşte obiectivele lui. Nu e de mirare că, uneori, pare arogant și de nestăpânit! Cei născuți într-un an de Bivol sub patronajul elementului metal sunt sfătuiți să încerce să aibă mintea deschisă şi să nu se cramponeze în idei fixe. Cei din această zodie spun întotdeauna ce gândesc, fără a îndulci situaţia sau cuvintele – sunt direcţi şi nu optează pentru diplomaţie, putând chiar isca confruntări grave. Cei din jurul acestui tip de Bivol, sunt sfătuiţi să nu se supere pe acesta şi să nu ia totul personal. Bivolul sub patronajul elementului metal este loial, responsabil și de încredere. De asemenea este mai pasionat și plin de umor decât celelalte 4 tipuri de bivol și are un sens profund de moralitate, încredere în dreptate și în valorile tradiționale care disting binele de rău. Bivolul sub patronajul elementului metal se dedică studiului, deși cea mai interesantă parte pentru ei este aplicarea practică a cunoştintelor dobândite - nu sunt la fel de interesaţi sau curioşi de partea teoretică sau cea abstractă.
 
 
 
Influenţele într-un an de zodie Bivol pentru...
 
 
ŞOBOLAN – sunt sfătuiţi să nu se grăbească în luarea deciziilor sau  acţiuni în urma întâmplărilor din anul precedent, ci să fie răbdători ca Bivolul şi să aştepte să se desfăşoare lucrurile.
 
BIVOL – se simt confortabili într-un an al zodiei lor, construiesc o fundaţie solidă pentru anii care urmează. Cu toate acestea sunt sfătuiţi să păstreze un echilibru între muncă şi relaxare/distracţie.
 
TIGRU – din păcate se simt frustraţi de progresul lent de care au parte într-un an de Bivol, de aceea sunt sfătuiţi să amâne deciziile importante pe următorul an.
 
IEPURE – este un an favorabil pentru a lua decizii importante în ceea ce priveşte viitorul – se gândesc la începerea unei relaţii sau extinderea familiei.
 
DRAGON – energia constantă a Bivolului vă poate încuraja să fiţi mai clari în ceea ce priveşte obiectivele – doar în acest fel veţi culege recompensele acestui an.
 
ŞARPE – un an foarte bun în care sunteţi sfătuiţi să vă ascultaţi intuiţia şi să faceţi paşi importanţi în afaceri, plan financiar şi sentimental.
 
CAL – instinctele aventuroase sunt zădărnicite într-un an de Bivol. Cu toate acestea, dacă cei din zodia Cal se vor menţine ferm pe poziţii în prezent, vor da mult randament în anul următor.
 
OAIE – este un an plin de provocări şi obstacole, de aceea sunt sfătuiţi să stea mai retraşi, să evite lumina reflectoarelor, să fie răbdători şi să facă puţine schimbări (chiar spre deloc).
 
MAIMUŢĂ – instinctele energice şi dorinţa pentru dominare trebuie menţinute în frâu într-un an de Bivol. Este recomandat să se concentreze mai mult pe familie şi casă.
 
COCOŞ – un an excelent pentru ei; au posibilitatea să facă un progres major atât în carieră cât şi în viaţa sentimentală. Totul este să nu rateze oportunităţile care pot să apară într-un an de Bivol.
 
CÂINE – sunt sfătuiţi să se concentreze mai mult pe chestiunile ce ţin de casă şi familie. Planurile măreţe nu vor face decât să îi nemulţumească. Anul viitor, din punct de vedere al zodiei care va patrona acel an, va fi mult mai benefic.
 
MISTREŢ – instinctele voastre vor fi foarte bine puse în valoare într-un an de Bivol. Aveţi oportunitatea de a face un progres constant şi stabil – fără a atrage atenţie nedorită!
 
 
 
NOTĂ: Informaţiile acestui articol sunt DOAR din perspectiva zodiei care va patrona anul 2021. Celelalte informaţii cu care v-am obişnuit: stelele zburătoare, Lo Shu-ul anului, parametrii pentru fiecare zodie, Diagrama celor 24 de Munţi etc, le veţi afla ca de obicei în iarnă. Până atunci încă puteţi achiziţiona "Ghidul ©AMdaebak 2020, Anul Şobolanului la răscruce pe bârna acoperişului", în format electronic PDF. Pentru a comanda Ghidul ©AMdaebak, trebuie să trimiteţi un mail pe adresa: info@amdaebak.ro, cu subiectul „COMANDĂ GHID”.
 
 
 
Denumirile celor 60 de zodii (12 zodii x 5 elemente)
 
 
 
ŞOBOLAN:
 
Şobolanul sub patronajul elementului apă – 49 ani – Şobolanul pe munte
 
Şobolanul sub patronajul elementului lemn – 37 ani – Şobolanul pe acoperiş
 
Şobolanul sub patronajul elementului foc – 85 / 25 ani – Şobolanul în teren
 
Şobolanul sub patronajul elementului pământ – 73/ 13 ani – Şobolanul din hambar
 
Şobolanul sub patronajul elementului metal – 61 ani – Şobolanul la răscruce pe bârna acoperişului
 
 
BIVOL:
 
Bivolul sub patronajul elementului apă  - 48 ani – Bivolul la poartă
 
Bivolul sub patronajul elementului lemn – 36 ani – Bivolul din mare
 
Bivolul sub patronajul elementului foc – 84/ 24 ani – Bivolul de lângă lac
 
Bivolul sub patronajul elementului pământ – 72/ 12 ani – Bivolul care se odihneşte
 
Bivolul sub patronajul elementului metal – 60 ani – Bivolul care merge pe şosea
 
 
TIGRU:
 
Tigrul sub patronajul elementului apă  - 59 ani – Tigrul care trece prin pădure
 
Tigrul sub patronajul elementului lemn  - 47 ani – Tigrul care stă ferm
 
Tigrul sub patronajul elementului foc  - 35 ani – Tigrul din pădure
 
Tigrul sub patronajul elementului pământ  - 83/ 23 ani – Tigrul care traversează muntele
 
Tigrul sub patronajul elementului metal  - 71/ 11 ani – Tigrul care părăseşte muntele
 
 
IEPURE:
 
Iepurele sub patronajul elementului apă  - 58 ani – Iepurele care aleargă în pădure
 
Iepurele sub patronajul elementului lemn  - 46 ani – Iepurele care se simte în siguranţă
 
Iepurele sub patronajul elementului foc  - 94/ 34 ani – Iepurele care visează la lună
 
Iepurele sub patronajul elementului pământ  - 82/ 22 ani – Iepurele care fuge din pădure
 
Iepurele sub patronajul elementului metal - 70/ 10 ani – Iepurele din vizuină
 
 
DRAGON:
 
Dragonul sub patronajul elementului apă  - 69/ 9 ani – Dragonul care aduce ploaia
 
Dragonul sub patronajul elementului lemn  - 57 ani – Dragonul care culege roadele
 
Dragonul sub patronajul elementului foc  - 45 ani – Dragonul care zboară spre cer
 
Dragonul sub patronajul elementului pământ  - 93/ 33 ani – Dragonul cu inimă pură
 
Dragonul sub patronajul elementului metal  - 81/ 21 ani – Dragonul răbdător
 
 
ŞARPE:
 
Şarpele sub patronajul elementului apă  - 67/ 7 ani – Şarpele din iarbă
 
Şarpele sub patronajul elementului lemn  - 56 ani – Şarpele care iese din gaură
 
Şarpele sub patronajul elementului foc  - 44 ani – Şarpele din lac
 
Şarpele sub patronajul elementului pământ  - 92/ 32 ani – Şarpele prosper
 
Şarpele sub patronajul elementului metal  - 80/ 20 ani – Şarpele care hibernează
 
 
CAL:
 
Calul sub patronajul elementului apă  - 79/ 19 ani – Calul de armată
 
Calul sub patronajul elementului lemn  - 67 ani – Calul din nori
 
Calul sub patronajul elementului foc  - 55 ani – Calul călător
 
Calul sub patronajul elementului pământ  - 43 ani – Calul din grajd
 
Calul sub patronajul elementului metal  - 91/ 31 ani – Calul la porţile palatului
 
 
OAIA:
 
Oaia sub patronajul elementului apă  - 78/ 18 ani – Oaia din turmă
 
Oaia sub patronajul elementului lemn  - 66 ani – Oaia serioasă
 
Oaia sub patronajul elementului foc  - 54 ani – Oaia singuratică
 
Oaia sub patronajul elementului pământ  - 42 ani – Oaia pe păşune
 
Oaia sub patronajul elementului metal  - 90/ 30 ani – Oaia prosperă
 
 
MAIMUŢA:
 
Maimuţa sub patronajul elementului apă  - 89/ 29 ani – Maimuţa elegantă
 
Maimuţa sub patronajul elementului lemn  - 77/ 17 ani – Maimuţa în copac
 
Maimuţa sub patronajul elementului foc  - 65 ani – Maimuţa care urcă muntele
 
Maimuţa sub patronajul elementului pământ  - 53 ani – Maimuţa singuratică
 
Maimuţa sub patronajul elementului metal  - 41 ani – Maimuţa în copacul cu fructe
 
 
COCOŞ:
 
Cocoş sub patronajul elementului apă  - 88/ 28 ani – Cocoşul din hambar
 
Cocoş sub patronajul elementului lemn  - 76/ 16 ani – Cocoşul care cântă în zori
 
Cocoş sub patronajul elementului foc  - 64 ani – Cocoşul singuratic
 
Cocoş sub patronajul elementului pământ  - 52 ani – Cocoşul care ciuguleşte în grădină
 
Cocoş sub patronajul elementului metal  - 40 ani – Cocoşul din cuşcă
 
 
CÂINE:
 
Câine sub patronajul elementului apă  - 39 ani – Câinele de familie
 
Câine sub patronajul elementului lemn  - 87/ 27 ani – Câinele de pază
 
Câine sub patronajul elementului foc  - 75/ 15 ani – Câinele care doarme
 
Câine sub patronajul elementului pământ  - 63 ani – Câinele de pe munte
 
Câine sub patronajul elementului metal  - 51 ani – Câinele din templu
 
 
MISTREŢ:
 
Mistreţ sub patronajul elementului apă  - 38 ani – Mistreţul din pădure
 
Mistreţ sub patronajul elementului lemn  - 86/ 26 ani – Mistreţul într-o călătorie
 
Mistreţ sub patronajul elementului foc  - 74/ 14 ani – Mistreţul care traversează muntele
 
Mistreţ sub patronajul elementului pământ  - 62 ani – Mistreţul într-o peşteră
 
Mistreţ sub patronajul elementului metal  - 50 ani – Mistreţul din grădină
 
 
 
 
 
Notificare drepturi
 
Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.
 
 
Notificare răspundere
 
Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.
 
 
 
 
Anul lunar 2021 (12.02.2021 – 31.01.2022) este an de BIVOL sub patronajul elementului metal yin şi poartă denumirea de Bivolul care merge pe şosea.

A&M